GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

gaza getiriyosunuz ama iyi de olmuyor değil hani :D harbiden konusucam ama kabul eder mi bilmiyom.

Çağatay ayarlayamassa bana geçermi o kredi:ayatollah:

Küçük kardeşlerimizi teşvik ediyoruz mert.Sana olmaz o açıdan :D

gaza getiriyosunuz ama iyi de olmuyor değil hani :D harbiden konusucam ama kabul eder mi bilmiyom.

Gaza getirmiyorum çağatay.Zamanında bizde yaşadık bunları.Ve ne zaman konuşaam desem,"ulan yarın kesin konuşacam,sınıfın ortasında olsun yine konuşacam" gibi lafları edip sıra konuşmaya gelince süt dökmüş kediye dönüyorduk kaçacak delik arıyorduk.O açıdan konuşamassın:)Haa konuştun diyelim,kızda sana karşılık verdi ısmarlamassam fenerli olim :yenieek:

Küçük kardeşlerimizi teşvik ediyoruz mert.Sana olmaz o açıdan :D

Gaza getirmiyorum çağatay.Zamanında bizde yaşadık bunları.Ve ne zaman konuşaam desem,"ulan yarın kesin konuşacam,sınıfın ortasında olsun yine konuşacam" gibi lafları edip sıra konuşmaya gelince süt dökmüş kediye dönüyorduk kaçacak delik arıyorduk.O açıdan konuşamassın:)Haa konuştun diyelim,kızda sana karşılık verdi ısmarlamassam fenerli olim :yenieek:

:yenieek::happynew:Eyvallah,olsa fena olmazdı sanki ama :D

Çago derin nefes al git kelime yap , kız 2 günde elindedir bana diyordu kimse ile çıkmayacağım su an çıkıyoruz :)

şuan baya kararlı bi durumdayım yarın kesin konuşacakmışım gibi geliyo :D

tek elini duvara yasla kız tam yanından gecerken yavrularla aram iyidir de muhabbet baslar

26 yaşındayım 5 kızla çıktım hayatım boyunca ama hiçbirine şu muhabbeti yapamadım be :/ hala bilmem gidip çıkma teklif etmeyi...genelde öyle cümle halinde resmi teklif yapamam belli ederim hafiften sonra yavaş yavaş gelişir olay.tarzım bu olayı değil valla gidip ben senden hoşlanıyorum deyip çıkma teklifi nasıl yapılır bilmiyorum yapamam yani...

kızın ne cevap vereceği belli olmayan bi durumda gidip ilanı aşk yapmak zaten çok saçma değil mi? öyle şey mi olur lan ya hayır derse ? :D

Lisedeki arkadaşlar fazla tipiniz yoksa ya konuşkan ve atik olacaksınız ya da geleni geçeni pataklayacak güçte olacaksınız. Aksi taktirde kızlar dönüp suratınıza bile bakmaz. Yani lisede bakmaz. Lisedeki kızlar için önemli olan sadece güçtür aslında. Fazla tipinizi de değerlendirmezler. Onlar için önemli olan popülarite ve güç. Güç dediğim bu konuşma gücü de olur, başka bir güçte olur. Zaten konuşkansanız çevreniz de olur ve popüler de olursunuz. Belirli seviyenin üzerinde olan kızlarda zaten bu erkeklere yönelirler. Onlar için tip o kadar da ön planda değil.

Lisedeki arkadaşlar bence fen seçtiyse harıl harıl ders çalışmalı.

Hic biri değer verilmeye degmiyor iki kıskanç kizi dinleyip kıçıniza basıyorlar tekmeyi

Geri
Üst Alt