GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Ersin_Korkut-Citliyo.jpg

eee devamı ?

Hangi filmdi la bu. ?

deliyusufjo0.jpg

Bu da olabilir.

Son 5 senedir aktif olarak kız meselesinin içindeyim. 2 sene kadar birisiyle çıkıp ayrıldıktan hemen sonra 2007den itibaren de bir ilişkim var. Yardıma ihtiyacı arkadaşımız olursa seve seve tecrübelerimi paylaşırım. Ki şunu da belirteyim bu 3 senelik sevgilimle yaptığım kavgalardan sonra bir gün bile ayrılık yaşamadım:D yani her ne kadar karşı cinsi anlamak ve ona göre davranmak imkansız olsa da az çok bunu başardım.. Normal bir doktor olmayı istedim ama olmadı, bari aşk doktoru olayım istiyorum:D

2 seneye yakın oldu şimdiki hatunla tanışalı tabi ailemle de tanıştı geldi toplamda 5 10 gün (farklı zamanlarda) bizim evde kaldı , ben onun öğrenci evinde kaldım neyse :D kavga etmediğimiz gün olunca şaşırıyoruz bugün kavga etmedik bir sorun mu var diye :lol: İlk çıkma teklifimi ortaokul 2 de aldığım gerçeğini düşünürsek yaklaşık 9 senedir bu işe kafa yoruyorum ben bile hala tam çözemedim ama yine de epey yol kat ettim sayılır :D , herşeyi boşverin peşinden ne kadar koşarsam o kadar hoşuna gider ,onu sevdiğime ikna olur gibi bir düşünce yok ,siz koştukça onlar daha fazlasını ister ve sizinle ilgili olumlu bir düşüncesi olmasa bile bunun devamını ister ,egolarını tatmin edip tekmeyi basar , ne olaylar yaşadık hem ben hem arkadaşlarım elde var 0 yani konu kızlarsa hiçbirşeyden emin olmayın ama kendinizi de küçük düşürmeyin der ve kaçarım ,Bol şans arkadaşlar, gazanız mübarek olsun acil durumlarda imdat frenini çekin buradan yardımcı oluruz :lol:

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

Ziyaaaa :D

Bir kişi tarafından apaçık kesiliyorum ama Aşk Meşk yok olmucakta zaten :)

Evlilik düşünenlere benden tavsiye; Nikah memurunun sorusuna "Evet" demeden, deftere imzaları atmadan kimseye tam olarak güvenmeyin. Her an rüzgar tersine esip, söylenilen her söz çöpe atılabilir karşınızdaki tarafından. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranabilir hiç utanmadan, hiç sıkılmadan. Allah yaşatmasın o duyguyu..

Evlilik düşünenlere benden tavsiye; Nikah memurunun sorusuna "Evet" demeden, deftere imzaları atmadan kimseye tam olarak güvenmeyin. Her an rüzgar tersine esip, söylenilen her söz çöpe atılabilir karşınızdaki tarafından. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranabilir hiç utanmadan, hiç sıkılmadan. Allah yaşatmasın o duyguyu..

Hocam kızlar da yapıyor mu bunu?? Benim bildiğim verdikleri sözleri çöpe atmak biz erkeklere mahsus bir davranıştır:D

Böyle nikah masasında bırakıp giden çok insan gördüm... Evlilik çok basit birşey degil Evet demekle bitmez yani.

Hocam kızlar da yapıyor mu bunu?? Benim bildiğim verdikleri sözleri çöpe atmak biz erkeklere mahsus bir davranıştır:D

Öylesi de var tabi de benim başıma böylesi geldi. Evlilik planlarımız vardı, sevgilim daha istekliydi bu konuda. Sonra herşeyden vazgeçip terketti beni. Ben yalancı biri değilimdir, gerçekten inanmadığım bir şey için kimseye vaatlerde bulunmam. Benim başıma geldi ilk kez geldi bu durum 2 ay önce bitti ve ben hala bunun sancısını çekiyorum. Genelde erkekler yapar ama erkeklerin başına geldiği de oluyor işte kimi zaman..

Öylesi de var tabi de benim başıma böylesi geldi. Evlilik planlarımız vardı, sevgilim daha istekliydi bu konuda. Sonra herşeyden vazgeçip terketti beni. Ben yalancı biri değilimdir, gerçekten inanmadığım bir şey için kimseye vaatlerde bulunmam. Benim başıma geldi ilk kez geldi bu durum 2 ay önce bitti ve ben hala bunun sancısını çekiyorum. Genelde erkekler yapar ama erkeklerin başına geldiği de oluyor işte kimi zaman..

Valla emrah arkadaşım senin yaşadığın olay çok nadir gerçekleşebilecek bir olay, yani genelde biz ilk önce mükemmel oluruz ve iş ciddiye binince bir anda kaçar gideriz. Ne diyeyim Allah sabır versin. Tavsiyeye ihtiyacın var mı bilmiyorum ama sana diyeceğim EVlenseydim belki daha kötü olacaktı diye düşünüp hayatta seni hak edeni beklemendir. Tekrar Allah sabır versin

Bir soru da benden. Iki kiz var, onlarin ilgisini gordum kendime karsi. Ama hangisini daha cok begeniyorum bilmiyorum. Isin ilginci yolda baska kiz gordugumde de begeniyorum. Ne olacak simdi? :)

Bir soru da benden. Iki kiz var, onlarin ilgisini gordum kendime karsi. Ama hangisini daha cok begeniyorum bilmiyorum. Isin ilginci yolda baska kiz gordugumde de begeniyorum. Ne olacak simdi? :)

Sende etkiye bağlı harisporitz hastalığı var , bu hastalık gençlik çağında gelişimde olanlarda meydana gelir.

Geri
Üst Alt