Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi filmdi la bu. ?
Sergen hangi marka takılıyorsun sen hacı, biz burda o kadar viski-kanyak takılıyoruz ben böyle bir kafa yaşamadım daha.
bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık
neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım
.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim
bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .
Evlilik düşünenlere benden tavsiye; Nikah memurunun sorusuna "Evet" demeden, deftere imzaları atmadan kimseye tam olarak güvenmeyin. Her an rüzgar tersine esip, söylenilen her söz çöpe atılabilir karşınızdaki tarafından. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranabilir hiç utanmadan, hiç sıkılmadan. Allah yaşatmasın o duyguyu..
Evlilik düşünenlere benden tavsiye; Nikah memurunun sorusuna "Evet" demeden, deftere imzaları atmadan kimseye tam olarak güvenmeyin. Her an rüzgar tersine esip, söylenilen her söz çöpe atılabilir karşınızdaki tarafından. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranabilir hiç utanmadan, hiç sıkılmadan. Allah yaşatmasın o duyguyu..
Hocam kızlar da yapıyor mu bunu?? Benim bildiğim verdikleri sözleri çöpe atmak biz erkeklere mahsus bir davranıştır![]()
Öylesi de var tabi de benim başıma böylesi geldi. Evlilik planlarımız vardı, sevgilim daha istekliydi bu konuda. Sonra herşeyden vazgeçip terketti beni. Ben yalancı biri değilimdir, gerçekten inanmadığım bir şey için kimseye vaatlerde bulunmam. Benim başıma geldi ilk kez geldi bu durum 2 ay önce bitti ve ben hala bunun sancısını çekiyorum. Genelde erkekler yapar ama erkeklerin başına geldiği de oluyor işte kimi zaman..
Bir soru da benden. Iki kiz var, onlarin ilgisini gordum kendime kardi. Ama hangisini daha cok begeniyorum bilmiyorum. Isin ilginci yolda baska kiz gordugumde de begeniyorum. Ne olacak simdi?![]()
Bir soru da benden. Iki kiz var, onlarin ilgisini gordum kendime karsi. Ama hangisini daha cok begeniyorum bilmiyorum. Isin ilginci yolda baska kiz gordugumde de begeniyorum. Ne olacak simdi?![]()
Bir soru da benden. Iki kiz var, onlarin ilgisini gordum kendime karsi. Ama hangisini daha cok begeniyorum bilmiyorum. Isin ilginci yolda baska kiz gordugumde de begeniyorum. Ne olacak simdi?![]()