GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Biz soru soralim sergen reis derin bilgileriyle bizleri aydinlatsin.

offf başıma bugünlerde pek bişey gelmedi...:sad007:sadece alevi aryorum.ulaşamıyorum.okulada gittim bi kez...gördü beni.ben de hemen kaçtım. koştum .hatta düştüm yere :sad007:

Dizlerin kanadı mı Mr. Zeren ? Alev uzatıp kaldırmadı mı seni ?

Sergen, Milano'da Ronaldinho'nun manitayı arakladı diyorlar senin için ?

Mektup mu ? Saati geriye alacaktın hacı, yılları değil.

içinde kalmasın söyle...:(

0.jpg

Bu fotoğrafı bilir misin ?

Subhanallah kardeşim ibretlik paylaşım.

bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.:Dtamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi. :(alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.:(oyalama beni dedi. :(gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..:)

Bi .. git çay koy Sergen.

bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.:Dtamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi. :(alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.:(oyalama beni dedi. :(gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..:)

Varım diyooor.

Geri
Üst Alt