Göksel Şatır
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.393
- 1
- 1.308
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Biz soru soralim sergen reis derin bilgileriyle bizleri aydinlatsin.
Biz soru soralim sergen reis derin bilgileriyle bizleri aydinlatsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
offf başıma bugünlerde pek bişey gelmedi...:sad007:sadece alevi aryorum.ulaşamıyorum.okulada gittim bi kez...gördü beni.ben de hemen kaçtım. koştum .hatta düştüm yere :sad007:
:lol:offf başıma bugünlerde pek bişey gelmedi...:sad007:sadece alevi aryorum.ulaşamıyorum.okulada gittim bi kez...gördü beni.ben de hemen kaçtım. koştum .hatta düştüm yere :sad007:
offf başıma bugünlerde pek bişey gelmedi...:sad007:sadece alevi aryorum.ulaşamıyorum.okulada gittim bi kez...gördü beni.ben de hemen kaçtım. koştum .hatta düştüm yere :sad007:
yok.....kafa çalışyo ama ooo hep oturyo not .:hagi :lol::lol:
Çok komik öldük gülmekten Sergen![]()
yok.....kafa çalışyo ama ooo hep oturyo not :hagi :lol::lol:
Sergen, Milano'da Ronaldinho'nun manitayı arakladı diyorlar senin için ?
aleve bi mektup yazıcam.....:sad007:
içinde kalmasın söyle...![]()
ben susarsam sessiz olyo bura ..bensiz yapamazlar bende onlarsız...:sad007::sad007:
yok estağfurullahbenim adım abdullah :lol::lol:ama burayı seviyorum.hayranlarım olması güzel..
![]()
bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.tamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi.
alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.
oyalama beni dedi.
gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..
![]()
bebenin tekine aleve yazdığım mektubu verdim.git bunu öğretmenine ver dedim. abi bana 5 milyon ver dedi ,götüryim dedi.tamam canım dedim.alev aldı mektubu.sonra aradı beni parkın oraya gel dedi.
alevle konuşmaya gittim.okulun orda parkta buluştuk.sana çok kırgınım dedi.bende pişmanım dedim. eğer beni affedebilirsen deneyelim dedim.:sad007: ben diğer kızlar gibi deneme tahtası olamam senin için dedi.
oyalama beni dedi.
gerçekten sevyosan beni ben sonuna kadar varım dedi. bende varım dedim ..
![]()