GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Olm sakın aşk maşk muhabbetlerine girmeyin,uzak durun.Zaten bu aşk denen şeyi de p.ç ettiler iyice,millet sürekli aşık oluyor nasıl oluyorsa, ben anlamıyorum.O kadar kolay,basit birşey değil,insan hayatı boyunca bir kere aşık olur.O yüzden tek atışınızı en iyisine saklayın,o sizi bulana kadar dalganıza bakın.En küçük şansı bile değerlendirin,çekinmeyin hayata bir kere geliyoruz lan.Hadi rasgele.:ask:

Guzel soyledin.

5.5 senedir, yılda 1.5 ay hariç devamlı beraberim, sıkılmadım, sıkılmayı da düşünmüyorum. :)

Ha ozaman o sayilmaz olm. 2 senelik iliskin var yani 6 degil.

Lan sen hiç anlamamışsinki olayın başını kaçırmışsın reyiz , bu 6 yıllık olanla hiç sevgili olamadık , ben onu severken o başkalarıylaydı ,beni sevdiğini söylediğinde de ben şuankiyle 2 günlük ilişkideydim yine de bırakmadım benimkini.

Lan sen hiç anlamamışsinki olayın başını kaçırmışsın reyiz , bu 6 yıllık olanla hiç sevgili olamadık , ben onu severken o başkalarıylaydı ,beni sevdiğini söylediğinde de ben şuankiyle 2 günlük ilişkideydim yine de bırakmadım benimkini.

abi ama aldatmışsım ben onu anlamadım :D

Platonik miydi yani, offf...

Haaa simdi anlasildi hoca. Dogru olani yapmisin bu arada
eusa_slow_clap.gif
(gerçi kimin daha saglam olduguna bagli
shrug.gif
)

abi ama aldatmışsım ben onu anlamadım :D

Evet orayı açıkcası ben de aldatmadım ama 2 side şöyle oluyor biri 3 gün sürdü diğeri de 16 gün falan sürdü 2side kendi teklif etti ve nimET ayağıma kadar geldi bana sadece dokunmak kaldı :) Sevgi aldatması olmadı yani reyiz anladın sayıyorum konuşturma beni la :o

aziz maskesi takınca koftiden muaf oluyorsun

Sağol. O yolda gidiyor zaten :) Ondan önce 1.5 sene de arkadaştık zaten 18 yaşından beri dip dibeyim diyebiliriz. 26 olacağım işte bir kaç gün sonra. 28 dedin mi evlenmiş oluruz plan böyle :asd:

Ya hoca benim 2 senelik iliskim'in yarisi küs geçti seninki nasil bu kadar suruyor. Helal olsun

Geri
Üst Alt