GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Platonik miydi yani, offf...

Evet al aga anlattım herşeyi :D

Aynı şey başıma geldi kendiminkini özet geçeyim . Lise sonda netten tanıştığım bir kız vardı yani bundan 6 sene önce falan .Aydın da yaşıyordu .Kızla hergün mesajlaşma , netten sohbet falan filan herşey harika gidiyordu.Böyle günlerimiz geçti sonra ben bundan hoşlanmaya başladım ufak ufak belli ediyorum böyle iyiki varsın benim için düşündüğünden çok daha değerlisin tarzı mesajlar atıyorum arada niyetim belli olsun diye.Bu da güzel güzel cevaplar veriyor tabi sonra bunu arıyorum şu an sevgilimle sinemaya girmek üzereyim sonra konuşalım falan filan diye cevaplar geliyor.Bu ara 8 9 farklı erkekle çıktı benden de 5 yaş küçük işte bunları duyunca bir de farklı şehirde olmamız sebebiyle O ara biraz soğumuştum .Sigara ve bar muhabbeti de vardı tabi bundan da pek hoşlanmam bi ara kendimi epey çekmiştim işte şu anki hatunu tanıdım. Sonra bi ara günde 3 4 saat telde konuşuyorduk pek samimiydik Össye girmişti ben ona tercih konusunda yardım ediyordum falan .Sonra şu anki benim hatunla tanıştıktan 2 gün sonra Aydınlı benden hoşlandığını söyledi benim 4 yıllık platonik aşkım olmasına rağmen 2 günlük tanıdığım şuankine ( adını yazayım bari Deniz) böyle birşey yapamayacağımı ve arkadaş olarak kalmamız gerektiğini anlattım epey ağladı falan eskileri konuştuk , ben zamanında sana çok belli etmiştim söyleyecek zaman olarak bugünü mü seçtin faln dedim. Ben ünideyken o lisedeydi işte beni ne yapsın falan diye düşünmüş hiç öyle birşey aklına gelmemiş , neyse tercih olarak sadece Adanayı yazacam yanına gelecem dedi, bende fikrim değişmez ama arkadaş olark görüşürüz dedim ben fikrini değiştiririm dedi yazdı geldi. 2 yıldır Çukurova Üni'de okuyor ve sık sık görüşüyoruz o da buldu birini ve hatta epey de ciddi düşünüyorlar ve biz sadece arkadaşız

Offf.Tam yani tam o yönden :haha: Ne istiyosa ver sevap işlersin :D

Bu arada kız zeki abi anlayışlı falan , yani tam eğlenilecek kız tarzı değil :D Charles Bukowski okumasam Cem Yılmaza Umut Sarıkayayla falan ilgilenmesem bu tiple kurtaracağımı sanmıyorum ama tarzla kurtardık :D Zaten uzaktan görenler beni sarhoş , bitkin , yılgın biri sanıyor.Biraz konuşunca iş dönüyor :)

Bi de benim sevdiğim tarz kızlar pek tutulmuyor o yönden de şanslıyım :D

Albert Einstein:

Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, diğerleri kendilerini daha basit konulara adarlar, örneğin görelilik kuramına.

Evet orayı açıkcası ben de aldatmadım ama 2 side şöyle oluyor biri 3 gün sürdü diğeri de 16 gün falan sürdü 2side kendi teklif etti ve nimET ayağıma kadar geldi bana sadece dokunmak kaldı :) Sevgi aldatması olmadı yani reyiz anladın sayıyorum konuşturma beni la :o

anladım anladım abi:)

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haaa simdi anlasildi hoca. Dogru olani yapmisin bu arada
eusa_slow_clap.gif
(gerçi kimin daha saglam olduguna bagli
shrug.gif
)

Aydınlı şuanki hatundan daha güzel ama karakter olarak Aydınlıyla yapamazdım param da yetmezdi en ilginci de sevgilisi Gsstoreda çalışıyordu hep gittiğim mekan olduğundan çocuğu da tanıyordum kötü oldum öğrenince ama şu an hiç koymuyor hiçte pişman değilim şu hayatta verdiğim ender doğru kararların başında geliyor.

Evet al aga anlattım herşeyi :D

Aynı şey başıma geldi kendiminkini özet geçeyim . Lise sonda netten tanıştığım bir kız vardı yani bundan 6 sene önce falan .Aydın da yaşıyordu .Kızla hergün mesajlaşma , netten sohbet falan filan herşey harika gidiyordu.Böyle günlerimiz geçti sonra ben bundan hoşlanmaya başladım ufak ufak belli ediyorum böyle iyiki varsın benim için düşündüğünden çok daha değerlisin tarzı mesajlar atıyorum arada niyetim belli olsun diye.Bu da güzel güzel cevaplar veriyor tabi sonra bunu arıyorum şu an sevgilimle sinemaya girmek üzereyim sonra konuşalım falan filan diye cevaplar geliyor.Bu ara 8 9 farklı erkekle çıktı benden de 5 yaş küçük işte bunları duyunca bir de farklı şehirde olmamız sebebiyle O ara biraz soğumuştum .Sigara ve bar muhabbeti de vardı tabi bundan da pek hoşlanmam bi ara kendimi epey çekmiştim işte şu anki hatunu tanıdım. Sonra bi ara günde 3 4 saat telde konuşuyorduk pek samimiydik Össye girmişti ben ona tercih konusunda yardım ediyordum falan .Sonra şu anki benim hatunla tanıştıktan 2 gün sonra Aydınlı benden hoşlandığını söyledi benim 4 yıllık platonik aşkım olmasına rağmen 2 günlük tanıdığım şuankine ( adını yazayım bari Deniz) böyle birşey yapamayacağımı ve arkadaş olarak kalmamız gerektiğini anlattım epey ağladı falan eskileri konuştuk , ben zamanında sana çok belli etmiştim söyleyecek zaman olarak bugünü mü seçtin faln dedim. Ben ünideyken o lisedeydi işte beni ne yapsın falan diye düşünmüş hiç öyle birşey aklına gelmemiş , neyse tercih olarak sadece Adanayı yazacam yanına gelecem dedi, bende fikrim değişmez ama arkadaş olark görüşürüz dedim ben fikrini değiştiririm dedi yazdı geldi. 2 yıldır Çukurova Üni'de okuyor ve sık sık görüşüyoruz o da buldu birini ve hatta epey de ciddi düşünüyorlar ve biz sadece arkadaşız

Sağlam adamsın, ben de kendime sabırlı derdim...

Haydin nöbete...

Yeter bu kadar kız muhabbeti...

2007, 24 haziran saat 13.30 Universtenin ilk tanisma gununde tanistik.

Erkek arkadasi vardi, cok sadik bir kiz'di. Imkansiz oldugunu anladigimda, baska bir kiz'la beraber oldum.

2 ay surdu bu, kiz Ingilizce manasi ile biraz Prostitute cikti. Onu biraktim, gozumu yine o kiz'a diktim.

Erkek arkadasi vardi, imkansiz dedi. Ayrildi. Sans tanidi, ama guvencini kazanan'a kadar kanser etti.

Benim erkek arkadasimi opmem bile 3 ay aldi dedi, yani kolay degilim dedi. Ben sevindim, cunki aklimdan gecmedi oyle birsey.

Sokakta yururken bile asla kafasini kaldirmazdi, yere bakarak yururdu. Millet bu kiz'in burnu havada, kimseyi takmiyor derdi.

Ama utangacliktan, insanlarin ne diyecegini cok takan birisiydi. Gecmiste cok zorluklar gormustu. Babasini ve iki ay sonra ablasini kaybetmisti.

Yani guvecini kazanmak cok zordu, ama ben cok emin'dim. Seviyordum cunku, sirf gorunusu icin degil, ilk kez hayatimda boyle birisi ile tanismistim.

Aradan 1 yil gecti, 2008'in son aylarina dogru hersey mukemmel olmaya basladi ve hizli bir sekilde daha guzellesiyordu.

Neyse, 2009'dayiz. 4.cu aydayiz. Ilk kez bir tartisma oldu, yanlis anladik birbirimizi. O bana bir laf dedi, ben cok degisik birsey anladim.

Buna bir karsilik verdim ve gittim. Ayni gece dertli bir sekilde aradi, hesap sordu. Cok kotu durumda oldugunu soyledi. Niye boyle oldu dedi.

Ortada bir yanlis anlasilma oldugunu anladik. Neyse, 26 nisan Cek Cumhuriyetindeyiz 1 haftaligina. Geldik, ve 2.ci kez tartitik.

Gecmislerde olup bitenlerden dolayi bazen cok durgun, sessiz ve moralsiz olurdu. Ama be bunu daha ilk tanidigimdan beri biliyordum.

Ama aradan gecmis iki sene. Ben icimden diyordum, bunu bana niye yapiyorsun. Anliyorum, ama bari bana yapma. Ama kiyamadim,

birsey soyleyemedim. Ama soylemedikce icime dert oldu ve tavrim degisti. O'da anladi. Tartistik, ben oyle davrandigimda bana o anda soyle dedi,

sonra gelip yuzume vurma bunu dedi. 27 mayis dogum gunu. Hayatinin en buyuk hediyesini aldim, kendisi bile inanamadi. Hersey guzel olur derken,

1 hafta sonra daha berbat olmaya basladi.

Ben anlayis bekliyordum, yani 2 sene gecti aradan. Gecmisteki zorluklari kafasina taksada en azindan bana karsi yapmamasi gerektigini dusunuyordum ve gururuma yediremiyordum. O ise beni onu en iyi anlayan, o'na hayatta en cok guven veren ve onemli birisi oldugunu hissetirdigimi soyleri herzaman. Ama ben bu davranisi gururuma yediremiyince, hersey maf oldu. Cok kirildi, hemde cok. Ama bana gore ben hakliydim. Ozaman. O yaz benle konusmadi, sadece tatilden geldigimden sonra. Denedim, olmadi. Eskisi gibi olmuyordu, cunki guvencini kirmistim.

O gunden bu gune hala sevdim, ama sadece sevgi degil, icimin bir yani'da nefret barindirdi. Ama bastan uyarmisti, net soylemisti "Kalbimi kirarsan sana oyle bir aci cektiririmki" demisti. 2009'yazindan bu saate, saniyeye kadar cektim. Aradan gecenler oldu, ama herzaman onla kiyasladim ve sevemedim. Cunki o cok farkliydi.

Ve simdi bu basligi gordum, yine aklima geldi, uykum kacti, eski resimlere bakiyorum.

@Doğukan

Eski sevgiliden arkadaş olmaz hacı yol ver gitsin, eminim karşına zamanı gelince hayatını değiştirecek biri çıkar, o çıkana kadar sen dalgana bak hayatı istediğin gibi yaşa :o

@Doğukan

Eski sevgiliden arkadaş olmaz hacı yol ver gitsin, eminim karşına zamanı gelince hayatını değiştirecek biri çıkar, o çıkana kadar sen dalgana bak hayatı istediğin gibi yaşa :o

yaşıtız eminim sende beni iyi anlıyosundur bide bu benim lk aşkımdı yani :/ ama artık yapacağım bir şey yok unutmaktan başka

Geri
Üst Alt