GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Beden hocanla aran nası ensarcım düzelttinmi arayı :asd:

ne bayık muhabbet var burda böyle.gece 2-3 gibi uğrarsanız daha iyi olur

Bi kız var okula bu sene geldi yeminle çok tatlı :D işte ben bundan baya hoşlanmaya başladım gittim bikaç arkadaşıma söyledim bu arada kızla tanışmak için fırsat kovalıyodum falan, bu arada bu kız beratların sınıfta. Sürekli beratın yanına gidiyorum onu görmek için, bigün son teneffüs bizim sınıftan bi çocuk geldi yanımıza konuşmaya başladı işte dedi çağatay bi kızdan hoşlanıyormuş yeni gelen bi kızdan... kız da 2 sıra arkamızda oturuyor duyuyor hepsini ben ne yapacagımı bilemedim arkamı döndüm bana bakıyordu işte yok olum falan dedim ama baya saçmaladım o ara :D o günden sonra kızı etrafımda daha çok görmeye başladım sanki bi arkadaşı var onunla tuvaletin kapısının önünde bekliyordu bana mı bakıyolar acaba dedim içimden bi baktım onlara bana bakıyolardı harbiden, bi kere de okul çıkışı yürürken 2-3 kişi biz ben hep ona bakıyorum arkasındayım biraz, o da arkadaşıyla yürüyor arkadaşı sağ çaprazına dönüp bana baktı, ona baktıgımı gördü falan işte. ona olan ilgimi anladı gibi sanki kaç kere göz göze geldik. bunları anlatıyorum ama sanki paranoya yapıyor muşum gibi geliyor bi yandan da :D neyse durum bu aşk dokorlarından yardım lütfen :D

Valla genelde böyle şeyler paronaya ile sonuçlanır şimdiden hazırla kendiini

Yok bana bakıyor,beni kesiyor diyip gidip konuşmaya çalışıyorsun ama nafile sen eminde olsan " sen yanlış anlamışsın ben kimseye bakmıyorum" diye ters bir cevap alıyorsun GENELDE.Üniversiteye gelince bitirince anlarsın dediklerimi.Umarım ilk denemede hemen istediğini yakalarsın :)

Özgürün üstüne diyeceğim bişi yok.Deneyecen kardeşim deneyecen.Nolacak ki sonunda ölüm mü var sanki.Red mi etti seni.Zaten öpüp kaçacaktım dersin olup biter :lol:

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

Hayir . Bazi gelişmeler var onlar için . Kızla çoktan tanıştık kızın kafasi karışık

hmps onu bilemiycem ama doganın kanunu şudur bişey ne kadar seninle beraber olursa o kadar cabuk sıkılırsın:mesela bir oyunu gunde 8 saat oynayarak 1 haftada sıkılabilirsin ama gunde yarım saat oynarsan seni aylarca goturur

yani ara vermek gzl olabilir ama asırıya kacıncada baglar kopabilir

ne guzel yazdım lan

hmps onu bilemiycem ama doganın kanunu şudur bişey ne kadar seninle beraber olursa o kadar cabuk sıkılırsın:mesela bir oyunu gunde 8 saat oynayarak 1 haftada sıkılabilirsin ama gunde yarım saat oynarsan seni aylarca goturur

ne guzel yazdım lan

Öyle değil kız sanki hoşlanıyor . Benim için üzülüyor ama kimseye güvenmiyor kafasi karışık

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

ne guzel yazdım lan

Heyecan çok önemli,sevgili olup heyecan biteceğine sevgili olmayıp o heyecan bi ömür sürsün

Geri
Üst Alt