GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Evet onlarda senin gibiler.. Artık kendine ne diyorsan !

Ben biriyle sevgili olmadan önce karşımdakini çok iyi tanırım ilk başta. Sevecek insan sevgili olmadanda olduktan sonrada nasıl biri olduğunu çok iyi belli eder. Sevmeyecek olmayacak biriyle neyi uzatacam ? Ucuz insanlarla pahalı hayaller kuramazsın :yenieek: aşk işi şakaya atılacak bişey değil. Sevecek varda ben mi sevmedim ? Zamanında bende sevdim oda beni sevdi oldu bişeyler bitti. Şu ana kadarda çok şükür kimseye aşk acısı çektirmedim. İfadelerine ve konuşma tarzına dikkat et !

Cok bekledim ama soylemedin ben de yolunu cizdim diye neden dersin?

Karsindaki pisman olsun diye.

Bi ara sana kizmis, odesmek istiyor.

Bu odesme olmadan da hicbirsey olmayacak.

Odesme olduktan sonra da olacaginin garantisi yok tabi.

Ama en az 2 defa reddedilmeye hazirim diyorsan kiz senin burnunu surttugune emin olduktan sonra, eger ki de gercekten hoslaniyorsa olabilir.

Mahir kardeşim 2. kez konuşmam. Yani bundan sonrası yok.

Çağatay Arslan
bu konunun senleilgili oldugunu nerden biliyon

Tanıyorum da ondan. Yanılgıda olabilir.

@Mert Kızıltepe

Aynen Mert. Çok kızdım kendime.

Bende öyle değil.Kıza sanki hiç bi zaman onu sevdiğimi söyleyemeyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.Akışına bıraktım yani,kız bana gelip teklif etmesse aramızda bişey olmaz kızla:)Ama çok seviyorum harbi,ama onla bu durumu konuşacak kadar hazır hissetmiyorum kendimi.

Bende öyle değil.Kıza sanki hiç bi zaman onu sevdiğimi söyleyemeyecekmişim gibi hissediyorum kendimi.Akışına bıraktım yani,kız bana gelip teklif etmesse aramızda bişey olmaz kızla:)Ama çok seviyorum harbi,ama onla bu durumu konuşacak kadar hazır hissetmiyorum kendimi.

benim durumum bi üst versiyonu işte :D

10 gün takıl bırak.. o yüzden gerçekten sevenler karşılık bulamıyor , senin gibi tipler olduğundan..Aşklara güven kalmıyor.. Allah"tan kız arkadaşım var İnşallah yazın nişanlanıcaz yoksa çok pis kulakların çınlardı.. Ama foruma yansımazdı .!!!!! Şimdi git Öss"yemi hazırlanıyon , finallerin mi başladı ona çalış.

haklısın..

var tabi ben söyleyecemeyecekmiş gibi hissetmiyorum cesaretimi topladıgım anda gidip tanışıcam kızla ama sen söyleyebileceğine inanmıyosun bile :D

bak benimkinin gelişmişi :D

Nası desem şimdi ben bu kıza sinirliyim ama seviyorum.Bu sinirim yüzünden söyleyemeyecekmişim gibi,bakarsın bi gün söylerim ama reddederse beni çok kötü olur.

Bende cesaret çok ama bu kıza gelince işlemiyo,bütün cesaretim falan bağlanıyo bu kızı görünce.Bana büyü mü yaptılar ne.

Geri
Üst Alt