GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Caqo kizdan numarasini falan al mal qibi cikalim deme aslanim biraz espri yap 3. Gun senden hoslaniyorum galiba falan de

@Çağatay hangi ilde oturuyorsun

Valla gelip ben konuşacam kızla.Sen bu gidişle kızla zor konuşursun:lol:

Kız içimizden biri ve Elmander'i seven tayfadan :sad007:

gencler cok hizlisiniz yahu simdiden cikma felan

daha yas 15 cikma ne lan.nereye cikiyorsunuz.

Arkadaşlar, okulda sevgili olmak bana çok komik geliyor :D:D:D

en iyi okulda sevgili olunur lan asıl öbür türlü sıkıo okulda her türlü fanteizini yaparsın

Beyler nereye çıkıyorsunuz öyle:asd:Ne kadar saçma bir laf öyle:)

Çıkma teklifi yaşlarında olanlar size bir tavsiye

Sakın benimle çıkarmısın gibi laflar kurmayın

Senden ....,seni ..... gibi laflarla duygularını belli edin.Bir farkınız olsun lan :asd:

la şimdi ben bu kızı yanlız da yakalayamam, önceden sırasında takılıyodu öyle şimdi şeroların yanından ayrılmıyor çıkışta mı konuşsam :o

Beyler nereye çıkıyorsunuz öyle:asd:Ne kadar saçma bir laf öyle:)

Çıkma teklifi yaşlarında olanlar size bir tavsiye

Sakın benimle çıkarmısın gibi laflar kurmayın

Senden ....,seni ..... gibi laflarla duygularını belli edin.Bir farkınız olsun lan :asd:

Benimle çıkar mısın = senden ​benimle çıkmanı rica edebilir miyim :D :D

la şimdi ben bu kızı yanlız da yakalayamam, önceden sırasında takılıyodu öyle şimdi şeroların yanından ayrılmıyor çıkışta mı konuşsam :o

derste tuvalet icin izin iste, sonra kizin sinifina git kapiyi cal hocam mudur zeynep altintop'u cagiriyo de adi neyse iste. al kizi merdivenlere dogru yonel o da gelir pesinden. gerisi sana kalmis ama en efektif yonetm bu - {denendi}

derste tuvalet icin izin iste, sonra kizin sinifina git kapiyi cal hocam mudur zeynep altintop'u cagiriyo de adi neyse iste. al kizi merdivenlere dogru yonel o da gelir pesinden. gerisi sana kalmis ama en efektif yonetm bu - {denendi}

çıkış iyidir çıkış okulda yalnız bulursam direk konuşucam zaten de bulamazsam çıkışta yanlarında arkadaşları varsa bile çeker konuşurum

arkadaslarinin yaninda ne konuscan olm :o sen bilin. ama benim sana verdigim bilgilerle hareket edersen normal sartlarda olmayan sansin cok artar ivme kazanir :ka19:

Geri
Üst Alt