GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Şu an aynı şehirdeyiz hatta iki sokak var aramızda. Aynı duraklardan biniyoruz 3 aydır otobüslere ama bir kez karşılaşmadık.

İkinizin ortak arkadaşı yokmu.Güvenebileceğin biri varsa niyetini belli et sevdiğin kızın arkadaşı seni yönlendirir ama güvenilirse dikkat et.Konuştuğunuzu hemen kıza yetiştirecek bi tip olmamalı yani.Sen ne konuştuysan aranızda kalmalı.

SONSUZ VE TER ETMEYECEK TEK AŞKI UNUTUYORSUNUZ BEYLER HEMDE YARIN Kİ BÜYÜK MAÇ ÖNCESİ !

:gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs::gs:

#KONSANTRASYON

Git barış kardeş,ama barışma şeklin çok önemli.Mesela kızına göre değişir bu.Eğer seninki karşısına çıkıp direk söyleyen delikanlı gibi birini istiyosa hayatında ben sensiz yapamıyorum falan de git konus direk.Ama kız diğer türlü ise ona senle barışalım demiyceksin farklı yollarla barışmaya çalışacaksın ama asla barışalımmı sensiz yapamıyorum demeyeceksin.İkinizin ortak arkadaşları varsa sor onlara,onlar sana söylerler kızın ne hissettiklerini.Veya aynı okuldaysanız mahallede falansanız daha kolay.Git kıskandır baktınki kıskanıyo kıvama geldimi kaparsın kızı zaten gönlü sendeyse.

Kız öyle afilli davranışlar isteyen biri falan değil, yok kıza şöyle davranmalısın, şunu yapmalısın ki seni sevsin gibi daha birçok şey bizim için geçerli değil. Sade olur bu iş olursa, yani gidersin her şeyi anlatırsın, o da sana her şeyi anlatır. Neden olur neden olmaz bunlar konuşulur. Yapmacıklık ya da yapılması gerekli ama mana ihtiva etmeyen tüm formaliteler bizde yoktur, sadece gerçekler ve hisler. Ama bu his ve gerçekler bu işin bittiğini söylüyor kardeş.

Kız öyle afilli davranışlar isteyen biri falan değil, yok kıza şöyle davranmalısın, şunu yapmalısın ki seni sevsin gibi daha birçok şey bizim için geçerli değil. Sade olur bu iş olursa, yani gidersin her şeyi anlatırsın, o da sana her şeyi anlatır. Neden olur neden olmaz bunlar konuşulur. Yapmacıklık ya da yapılması gerekli ama mana ihtiva etmeyen tüm formaliteler bizde yoktur, sadece gerçekler ve hisler. Ama bu his ve gerçekler bu işin bittiğini söylüyor kardeş.

O zaman başka aşklara yelken açıcan

İkinizin ortak arkadaşı yokmu.Güvenebileceğin biri varsa niyetini belli et sevdiğin kızın arkadaşı seni yönlendirir ama güvenilirse dikkat et.Konuştuğunuzu hemen kıza yetiştirecek bi tip olmamalı yani.Sen ne konuştuysan aranızda kalmalı.

La diyorum ki öyle ortak arkadaş şu bu, bunlara gerek yok. Sevdiğim belli, sevdiği belli sorunlar başka. İlgisizliğim, ileride mutsuz olabilmemize yönelik göstergeler, farklı kişilikler oluşumuz yani küçük şeyler. Mesele kıza kendini sevdirme, yakınlaşma meselesi değil çok farklı boyutta.

Geri
Üst Alt