GSC Aşk Doktoru

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

Sana bazı şeyleri kanıtlamak zorunda değilim ki zaten benim genç zeka küpü kardeşim ciğerim parem.Yaş mevzusunu salladım öylesine,soyadımıda sallamıştım görüldüğü üzre ama şimdi gerçek soyadımızı yazdırdık.İlla bişey diyicem diye yerin dibine girmemelisin.Rezil edicem diye rezil olmamalısın.:yenieek:

Gerçek soyadın Kızıltepe değilse ben de bir şey bilmiyorum. Bunun sebebi şu, sürekli gerçek soyadımı yazdırdım diye vurguluyorsun bu da takma soyadını gerçek soyadın gibi göstermek gayretinden ileri geliyor.

Mesela alakasız şekilde onlarca kez sen zina konusunda bik bik bik demen bile ergen olduğunun açık ve net göstergesi.

İŞte 2 kişi arasında olan şeye bilip bilmeden burnunu sokmak ve bu konuda bilgin gibi konuşmak da hangi kafanın ürünüdür merak ettim şimdi.:asd:

Cevap: GSC Aşk Doktoru

fitil-oru%C3%A7-bozarm%C4%B1.jpg

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Hakan arkadaşımızın zina konusunda genel kabulun dışında bir görüşü var. Bana Mert daha önce anlatmıştı. Şimdi Hakan, Schalke'yi değerlendirmeye kalksa Mert hemen sen zaten zinada da böyle diyordun, cehennemden çıkamazsın, günahın çok gibi sözler söylüyor. Ben de bu laflarını yaşına vererek mazur görüyorum diyorum.

Ben öyle bişeyde demedim ithamdada bulunmadım zina konusunda nerenden uyduruyon yine:asd:

Gerçek soyadın Kızıltepe değilse ben de bir şey bilmiyorum. Bunun sebebi şu, sürekli gerçek soyadımı yazdırdım diye vurguluyorsun bu da takma soyadını gerçek soyadın gibi göstermek gayretinden ileri geliyor.

Öyle düşünmeye devam et:yenieek::yenieek::cool:

Geri
Üst Alt