Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Ama Osman devam eder
Ama Osman devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Osman devam eder![]()
Haklısın Uğur hatta şuan bana içinden küfür bile ediyor olabilirsin ama diyorum ya bende artık sıkıldım gerçek aşkı bulmak istiyorum diye ozaman bırakacam bu işleri![]()
Uğur sen nabıyorsun şimdi aldatıldıktan sonra hala o kızımı seviyosun yoksa başka birilerini buldunmu?
yok ya renkdaş.en son çok pis sövdüm yüzüne karşı.yani savcılığa verseler cem garipoğlu gibi ceza alırımiçimden ne geldiyse yüzüne vurdum
neler neler dedim.sonra yol verdim
Yanlış anlamada 3 kişiyle aldatıldığını öğrenince nezaman kendine geldin yani nekadar sürdü![]()
Benim acelem yok daha 2,5 sene var okulumun bitmesine. 1,5 sene daha hovarda takılıp son sene gerçek aşkı bulup evlenir; eşimin kocası çocuklarımın babası olurumOndan sonrada bir daha tövbe zaten
![]()
baba çok meraklısın yapuahhaha
valla tavsiye ederim
çok güzel oluyo
ama bak ALLAH şahit fitil fitil burnundan getirdim.benim yüzümden babasından,abisinden az dayak yemedi
en sonda işte sen tr nin en büyük kaşarısın dedim.1 tane erkek yetmiyomuş sana dedim
![]()
İşte var öyle kaşarlar takma sen boşver.Şimdi yeni birtane bul kendine unutursun.
Renktaşlar bir kız size aşk mesajı gönderebilir miyim deyip gönderirse bu ne demektir.Ardından seni özledim mesajı.
Not:Bu kişi Neşe değil.
Renktaşlar bir kız size aşk mesajı gönderebilir miyim deyip gönderirse bu ne demektir.Ardından seni özledim mesajı.
O kız benim huylarımla aynı huyları taşıyor demektir![]()