Berk Kavak
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 8.994
- 14
- 1.333
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Kıza küfür ettim kendi ayrıldı
Kıza küfür ettim kendi ayrıldı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kıza küfür ettim kendi ayrıldı![]()
Milletin içinde defol git diyen sevgilime tokat attım ayrılmadı, aşağıladım ayrılmadı, sövdüm ayrılmadı.Yeter artık dedim ayrıldıçok ilginç bir durumla karşı karşıya kaldım.
Peki size bir soru sorayım.11 yıllık arkadaşımın 1.5 yıl önce ayrıldığı kıza aşık oldum. Ne yapmalıyım? Şimdi kızla çıksam arkadaşıma ne derim? Çıkmasam kıza ne derim ki kızda karşılık bekliyor benden
Ortada kaldım resmen...
Milletin içinde defol git diyen sevgilime tokat attım ayrılmadı, aşağıladım ayrılmadı, sövdüm ayrılmadı.Yeter artık dedim ayrıldıçok ilginç bir durumla karşı karşıya kaldım.
Peki size bir soru sorayım.11 yıllık arkadaşımın 1.5 yıl önce ayrıldığı kıza aşık oldum. Ne yapmalıyım? Şimdi kızla çıksam arkadaşıma ne derim? Çıkmasam kıza ne derim ki kızda karşılık bekliyor benden
Ortada kaldım resmen...
Yaşına hürmeten saygısızlık yapmak istemem;ama şuna karar ver aşk yani evlilikmi arkadaş mı.Arkadaşın bidaha senle görüşmeyebilir ki haklıdırda bence.Ama yaşın 31 e gelmiş bence artık biraz biraz hızlanman laızm
Gökhan abi sana tavsiyem içindeki sesi dinle.Seni zor durumda bırakmayalım.
ah şu içimdeki ses beni zor durumda bırakmasa![]()
Kızın seni gerçekten sevdiğine emin misin?Bu devirde edilen yeminlere vs bile inanma.Gerçekten çok zor durum.En kısa zamanda bu durumu arkadaşınla konuş.Sizi birlikte görürse arkadaşlığınız bozulur.
Hadi hayırlısı olsun,kurtuldun demek.Ama umarım onun sevgisini aramazsın
Bir güzel var.
Güzeli etkilemeye çalışıyorsunuz, dikkatini çekmek için uğraşıyorsunuz. Çabalıyorsunuz.
Sonra bir çocuk geliyor kantine. Kız çocukla aynı sınıfta. Kız çocuğun yanına gidiyor, ilginç mimiklerde bulunuyor. Manalı bakışlar atıyor. Çocukta aynı tepkileri veriyor. Sizde yine olmanız gereken yerdesiniz. Uzaktan izliyorsunuz. İzlemeye devam ediyorsunuz. Kararsızsınız. Gidip konuşsanız bir türlü, konuşmasanız bir türlü. Her zaman amele gibi bakacakta değilsiniz ya ! Ne yaparsınız ?
Çocuğu döverim![]()
Onuda düşündüm lağn, ama önce kızla mı konuşsam diyorum ?.![]()
Vur bitane gözüne bidaha imalı bakamasın![]()
Medeniyetsiz.
Kıza bezbol sopasıylamı girişsem acaba ? Çocukta birşey yok zaten bi vuruşluk canı var onuda ben almayayım.![]()

Lan ben çocuğun manalı baktığını zannettim. Kızın baktığını anlasaydım direk gözünü çıkar derdim![]()
Olm karşılıklı işte, ikiside benim hoşlanmıyacağım türden mimiklerini kullanıyorlar. Gıcığıma gidiyor. Çocukta birşey yok lan, valla.Bildiğin oğlan işte.
Ama kader otoda konuyor, b.kada.