GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Kıza küfür ettim kendi ayrıldı :asd:

Milletin içinde defol git diyen sevgilime tokat attım ayrılmadı, aşağıladım ayrılmadı, sövdüm ayrılmadı.Yeter artık dedim ayrıldı :D çok ilginç bir durumla karşı karşıya kaldım.

Peki size bir soru sorayım.11 yıllık arkadaşımın 1.5 yıl önce ayrıldığı kıza aşık oldum. Ne yapmalıyım? Şimdi kızla çıksam arkadaşıma ne derim? Çıkmasam kıza ne derim ki kızda karşılık bekliyor benden :)

Ortada kaldım resmen...

Milletin içinde defol git diyen sevgilime tokat attım ayrılmadı, aşağıladım ayrılmadı, sövdüm ayrılmadı.Yeter artık dedim ayrıldı :D çok ilginç bir durumla karşı karşıya kaldım.

Peki size bir soru sorayım.11 yıllık arkadaşımın 1.5 yıl önce ayrıldığı kıza aşık oldum. Ne yapmalıyım? Şimdi kızla çıksam arkadaşıma ne derim? Çıkmasam kıza ne derim ki kızda karşılık bekliyor benden :)

Ortada kaldım resmen...

Çok zor bir durum. Eğer arkadaşın geniş biriyse pek sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta yakın arkadaşın olduğu için ister istemez o kız ve arkadaşın aynı ortamda illaki karşılaşacaklar tabi sevgilin olursa. Tüm bunları iyi düşünmen lazım ;)

Ortada kaldım resmen...

Yaşına hürmeten saygısızlık yapmak istemem;ama şuna karar ver aşk yani evlilikmi arkadaş mı.Arkadaşın bidaha senle görüşmeyebilir ki haklıdırda bence.Ama yaşın 31 e gelmiş bence artık biraz biraz hızlanman laızm

Yaşına hürmeten saygısızlık yapmak istemem;ama şuna karar ver aşk yani evlilikmi arkadaş mı.Arkadaşın bidaha senle görüşmeyebilir ki haklıdırda bence.Ama yaşın 31 e gelmiş bence artık biraz biraz hızlanman laızm

Yaşım ilerledi doğru fakat aşkın yaşının olduğunu düşünmüyorum.Benim gibi düşünen birçok insan vardır illaki.Arkadaşım geniş bir insan fakat böyle bir durumda ne kadar geniş kalır orası meçhul.Aynı durum halamın oğlunun başına geldi ve 15 yıllık arkadaşıyla konuşmuyorlar.Kuzenim evli şuanda o kızla.Bende evlilik düşünüyorum ama durum biraz karışık tabi...

Kızın seni gerçekten sevdiğine emin misin?Bu devirde edilen yeminlere vs bile inanma.Gerçekten çok zor durum.En kısa zamanda bu durumu arkadaşınla konuş.Sizi birlikte görürse arkadaşlığınız bozulur.

Evet eminim.Konuşsam bile hoş karşılayacağını sanmıyorum.

Bir güzel var.

Güzeli etkilemeye çalışıyorsunuz, dikkatini çekmek için uğraşıyorsunuz. Çabalıyorsunuz.

Sonra bir çocuk geliyor kantine. Kız çocukla aynı sınıfta. Kız çocuğun yanına gidiyor, ilginç mimiklerde bulunuyor. Manalı bakışlar atıyor. Çocukta aynı tepkileri veriyor. Sizde yine olmanız gereken yerdesiniz. Uzaktan izliyorsunuz. İzlemeye devam ediyorsunuz. Kararsızsınız. Gidip konuşsanız bir türlü, konuşmasanız bir türlü. Her zaman amele gibi bakacakta değilsiniz ya ! Ne yaparsınız ?

Bir güzel var.

Güzeli etkilemeye çalışıyorsunuz, dikkatini çekmek için uğraşıyorsunuz. Çabalıyorsunuz.

Sonra bir çocuk geliyor kantine. Kız çocukla aynı sınıfta. Kız çocuğun yanına gidiyor, ilginç mimiklerde bulunuyor. Manalı bakışlar atıyor. Çocukta aynı tepkileri veriyor. Sizde yine olmanız gereken yerdesiniz. Uzaktan izliyorsunuz. İzlemeye devam ediyorsunuz. Kararsızsınız. Gidip konuşsanız bir türlü, konuşmasanız bir türlü. Her zaman amele gibi bakacakta değilsiniz ya ! Ne yaparsınız ?

Çocuğu döverim :D

Lan ben çocuğun manalı baktığını zannettim. Kızın baktığını anlasaydım direk gözünü çıkar derdim :asd:

Olm karşılıklı işte, ikiside benim hoşlanmıyacağım türden mimiklerini kullanıyorlar. Gıcığıma gidiyor. Çocukta birşey yok lan, valla. :D Bildiğin oğlan işte.

Ama kader otoda konuyor, b.kada.

Olm karşılıklı işte, ikiside benim hoşlanmıyacağım türden mimiklerini kullanıyorlar. Gıcığıma gidiyor. Çocukta birşey yok lan, valla. :D Bildiğin oğlan işte.

Ama kader otoda konuyor, b.kada.

Git çocuğa deki eğer oğlansa , birdaha bu kıza baktığını veya yanına gittiğini görürsem seni döverim de . Sonra çocuk ıh mıh der zaten sonra yanından ayrılırkende (kızın isimi)'nin bu konusma hakkında bir bilgisi olursa daha beter olur de.

Çocuk zaten tırsar bir daha bırak bakmayı gözünü bile çeviremez :D

Geri
Üst Alt