- 1 Şubat 2009
- 25.235
- 25.494
- 3.468
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Aşkta medeni cesareti olanlar çok ciddi oranla kazanıyor.
Aşkta medeni cesareti olanlar çok ciddi oranla kazanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bir sorunum var :sad007::sad007:
İşi bırakmıştım. 1 ay sonra tekrar başladım. Ordaki markette bir kız işe başlamış. Çok tatlı çok güzel. Arada gülümsüyoruz birbirimize konuşuyoruz felan.
Fakat kızın adını öğrenemedim. Utangacım numarasını isticek isteyemiyorum![]()
Markete çıkmayan ben günde 10 15 kere boşada olsa markete gidiyorum kızı görmeye.
Nasıl isticem numarasınıMarketi aradım konuşamadan kapattım o derece utanıyorum
![]()
İşi bırakmıştım. 1 ay sonra tekrar başladım. Ordaki markette bir kız işe başlamış. Çok tatlı çok güzel. Arada gülümsüyoruz birbirimize konuşuyoruz felan.
Markete çıkmayan ben günde 10 15 kere boşada olsa markete gidiyorum kızı görmeye.
![]()
Adini ogrenmenin en kolay yolu 'adin ne' diye sormak veya elini uzatip kendini tanitabilirsin firsattan istifade elini de tutmus olursun :ask:
kağıda bişey yaz,alışveriş yaparken ..kıza bunu oku ben gittikten sonra de...olsun bitsin.
soramıyorum kiişte o sorun orda diyemedim adın ne diye. çok utanıyorum.
onu yapıcaktım geçen ama kız belki ters tepki verir sapık der felan diye çekindim. bide kasanın etrafı boş kalmıyo hiç.
Cesaretini topla kimse yokken git kizin yanina naber nasilsin de sonra 'ya senin ismin neydi o kadar konustuk sohbet ettik falan daha ismini bile bilmiyorum de tatlica gulumse kiz da gulumseyip ismino soyler senin ismini sorar ondan sonra utangac utangac dizilerdeki gibi soytarica acemi asik gibi gulumsersiniz ondan sonra kiza cikma teklifi yaparsin jackpot :thumbup:
![]()
![]()
yapamam ki
![]()
Yapmazsan kizin gozunden dusersin baskasi kapar![]()
başka çözümler lazımişi bırakıcaktım 1 haftadır kız için bırakmıyorum ama işten bunaldım yarın çıkıcam
![]()
başka çözümler lazımişi bırakıcaktım 1 haftadır kız için bırakmıyorum ama işten bunaldım yarın çıkıcam
![]()
Kaybedecek biseyin yok git konus
cesurlar bir kez olur korkaklar her gun !!!!
Birbirimize gulumsuyoruz konusuyoruz felan yazmissin renkdas.
Yine normal bi gun konusmaya basladiginda... ha bu arada isminiz neydi diye sor utanilcak ne var la isimde en onemli sey o![]()
![]()
Birkaç gün önce silivriye gidiyordum, silivri otobüsleri full geçiyordu, aktarmayla gitmek zorunda kaldım. önce b. çekmece ye geçtim. Ama ordan da full gidiyor araçlar.
Baktım bir kız da valiziyle bekliyor. çok güzel bir kzdı. Belli ki o da silivriye gidiyordu. Ama sormadım. Sadece durakta bekliyorduk uzaktan uzağa. Otobüsler ordan full geçmeye devam edince, kumburgaza geçip ordan binmeye karar verdim. Ama kız bekleyecek gibi görünüyordu. İçim elvermedi, kumburgaz aracı gelince tam binerken, döndüm onu da davet ettim, ordan binebileceğimizi söyledim. Geldi. O da bindi. Kumburgaz aracında muhabbet etmeye başladık. Derken indik ordan siliviri aracına binmeyi başardık orda da muhabbet falan sürdürdük.
Tanıştık, telefonunu aldım. İyi gidiyor şuan.