GSC Büyük TT Çalışması

TT olmak için yapılması gerekenler.
Aşağıdaki tablo şu an 1. sırada olan #mursi hashtagidir.

Tweet :40,545
ReTweet: 29,945
Katılım: 21,276 (Bu gündem başlığına tweet atmış toplam farklı hesap sayısını gösterir)
Trende İlgi: 1/438 (Bu trend sayfasının ziyaretçi sayısını gösterir. Yüksek ilgi gören trendler haliyle yüksek ziyaretçi çekerler. Format: Şu Anda İzleyen / Toplam)

Özetle katılımın artması lazım. En son baktığımda bizim hashtag 800 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Birde önemli kişilerin katılımı da önemli sanırım. Bu kısmı çözemedim.

Bence bir saat belirleyelim ve bunu mention atarak herkese (mümkün olan) bildirelim. Arkadaşların dediği gibi bölük pörçük sonuç alamayacağız.

Katılım: 21,276 (Bu gündem başlığına tweet atmış toplam farklı hesap sayısını gösterir)
Trende İlgi: 1/438 (Bu trend sayfasının ziyaretçi sayısını gösterir. Yüksek ilgi gören trendler haliyle yüksek ziyaretçi çekerler. Format: Şu Anda İzleyen / Toplam)

Özetle katılımın artması lazım. En son baktığımda bizim hashtag 800 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Nihat Doğan mı önemli kişi?

biz o listede girebilsek gerisi gelecek zaten.

bize yüz vermeyen aslan statistic gibi artistlerin yönettigi hesaplar bile buna uyanip katilacaktir ama destekleyecek birilerini bulmamiz lazim kesinlikle.

yeterli sayida twit atilmasina ragmen bunlarin farkli hesaplardan atilmasi lazim. sözlükleri ve büyük forumlari kullanmamiz lazim ama bu kisitli imkanlara ragmen tt'nin kiyisindan döndük.

gündemin cok yogun olmadigi bir günde tekrar deneyelim derim, sonuc alacagimiza inaniyorum.

Bu kadar da değil, ben bugün 200 katılım ile ilgisi yüksek diye 5. sıradan TT'e gireni gördüm. Bu senin attığın 1. olmak için gerekenler. Abartma.

Bizim TT olabilmemiz için 2-3 Peşindeyiz gibi popüler GS hesaplarının daha yardmına ihtiyacımız vardı ki ilgi seviyesi yüksek olsun ama etmediler. Peşindeyiz, Galatasaray sk'e, Galatasaray Haberleri ve Kadir Çetinçalı abimize teşekkür ederiz.

Edit: ASY Sokak'da vardı, onara da teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu kadar da değil, ben bugün 200 katılım ile ilgisi yüksek diye 5. sıradan TT'e gireni gördüm. Bu senin attığın 1. olmak için gerekenler. Abartma.

Evet bu 1. olanın bilgileri. Ama bizim katılım 868 di en son. İlgiden midir nedir giremedik. Birde RT ve FAV sayısı azdı. Kimse RT yapmıyordu.

Yeni hashtag başkanın ismini içermelidir.
Galatasaray'ı reklam için kullanmayı planlayanlari yerin dibine sokmaliyiz.

#DursunBaskanFenaPatladi
#DursunPatlarsakYanarsin
#DursunOzbekBombası
#DursunOzbekYatsiyaKadar

Akla gelenler. .

Dursun başkanın Tv ye verdiği demeci gördüm de iddalı bir şekilde taraftarımız memnun olacak transferlerden diyor. 2. başkan da çilek, kiraz değil yıldız alacağız diyor. Şimdi bize kapak takmasın bunlar. Henüz transfer açıklanmadı belki ama söylentiler belki de asparagastır. Belki de hiç ilgilenmiyoruzdur. Başarılı transferlerin çoğu zaten sessiz sedasız yapılır. Kararsız kaldım şimdi :)

Hemen hashtag planı yapmayın. Bugün epey yorulduk biz. 2-3 saate yakın uğraştık, birkaç gün sonra transfer glmezse daha iyi bir katılım ve önceden planlamaylaa yaparız. Bugün tnöbetinde hadii yapalım dedik ve yaptıysak planlı bir şekilde yapsaydık ne olurdu kim bilir.

Hemen hashtag planı yapmayın. Bugün epey yorulduk biz. 2-3 saate yakın uğraştık, birkaç gün sonra transfer glmezse daha iyi bir katılım ve önceden planlamaylaa yaparız. Bugün tnöbetinde hadii yapalım dedik ve yaptıysak planlı bir şekilde yapsaydık ne olurdu kim bilir.
Yanlış vakitte yaptınız.

Elindeki çöplere sahip çıkacaksın, yollamayacaksın.

Ama taraftar iyi transfer isteyince "Para yok " diyeceksin...

Ama para yok yok demene rağmen gidip Anadolu takımlarının sıradan çöp topçularına 3-5 sene Galatasaray parası yedirmeye utanmayacaksın.

Beyler bugün ki çalışmamız boşa falan gitmedi. Bizim amacımız sesimizi ve düşüncemizi onlara anlatmak ve duyurmak değilmiydi.

Duydular ve anladılar.

Bence öyle umutsuzluğa kapılmayın...

Hamza hocanın açıklamalarını gördükten sonra tekrardan harekete geçmemiz gerektiği kanaatine vardım. Ama öyle bir hashtag hazırlamaıyız ki büyük sayfalar da çekinmeden destek verebilmeli. Mesela Burası Akhisar Değil gibi ağırr birşey değillde daha hafif, dokundurucu birşey. Önerisi olan var mı?

Bu gece yapmayacağız tabi, uygun bir zamanda.

Son düzenleme:
@Şerafettin KOÇ @Emrah Yıldırım @Talha Küllü @Doğan Gündoğdu @Recep Yıldırım @Hayri Cund @Emir Sato @Mehmet Arslaner @Murat Urhan @Fatih Akca @Melih Pekcan @Aslan Türkoğlu @UğurYılmaz @Habib Aslan @Okan Özkan @Volkan Samastı @Atakan Arda @Deniz Öztürk @Çağlar Akarca @Onur Arslan @Güray Ataman @Muhammed Dalgıç @Bora Evgar @arkın seven @Melikşah Aydoğan @Şükrü ERDEN @Burak Pakdemir @Ahmet KOLKOPARAN @Serbay Buğday @Deniz Aslan @Mehmet Tokat @Deniz Aslan @Melih Akan @Mustafa Özbaş Melih Pekcan

Hamza hocanın açıklamalarını gördükten sonra tekrardan harekete geçmemiz gerektiği kanaatine vardım. Ama öyle bir hashtag hazırlamaıyız ki büyük sayfalar da çekinmeden destek verebilmeli. Mesela Burası Akhisar Değil gibi ağırr birşey değillde daha hafif, dokundurucu birşey. Önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Tagı hamzahamzaogluistifa diye degistirsek mi

@Şerafettin KOÇ @Emrah Yıldırım @Talha Küllü @Doğan Gündoğdu @Recep Yıldırım @Hayri Cund @Emir Sato @Mehmet Arslaner @Murat Urhan @Fatih Akca @Melih Pekcan @Aslan Türkoğlu @UğurYılmaz @Habib Aslan @Okan Özkan @Volkan Samastı @Atakan Arda @Deniz Öztürk @Çağlar Akarca @Onur Arslan @Güray Ataman @Muhammed Dalgıç @Bora Evgar @arkın seven @Melikşah Aydoğan @Şükrü ERDEN @Burak Pakdemir @Ahmet KOLKOPARAN @Serbay Buğday @Deniz Aslan @Mehmet Tokat @Deniz Aslan @Melih Akan @Mustafa Özbaş @Melih Pekcan

#BaharıKışaÇevirmeHocam

Geri
Üst Alt