GSC Büyük TT Çalışması

#BurasiAkhisarDegilHamza

#SaynotoYerliCop

#KazigaHayir

#GalatasarayAvrupaTakimidir

#GalatasarayYildizIster

#HaddiniBilHamza

#NKPRANDELLIVAS

@Şerafettin KOÇ @Emrah Yıldırım @Talha Küllü @Doğan Gündoğdu @Recep Yıldırım @Hayri Cund @Emir Sato @Mehmet Arslaner @Murat Urhan @Fatih Akca @Melih Pekcan @Aslan Türkoğlu @UğurYılmaz @Habib Aslan @Okan Özkan @Volkan Samastı @Atakan Arda @Deniz Öztürk @Çağlar Akarca @Onur Arslan @Güray Ataman @Muhammed Dalgıç @Bora Evgar @arkın seven @Melikşah Aydoğan @Şükrü ERDEN @Burak Pakdemir @Ahmet KOLKOPARAN @Serbay Buğday @Deniz Aslan @Mehmet Tokat @Deniz Aslan @Melih Akan @Mustafa Özbaş @Melih Pekcan

Hamza hocanın açıklamalarını gördükten sonra tekrardan harekete geçmemiz gerektiği kanaatine vardım. Ama öyle bir hashtag hazırlamaıyız ki büyük sayfalar da çekinmeden destek verebilmeli. Mesela Burası Akhisar Değil gibi ağırr birşey değillde daha hafif, dokundurucu birşey. Önerisi olan var mı?

Bu gece yapmayacağız tabi, uygun bir zamanda.

hbout #hamzaynandursun'ukovubvanpersie'ninyillikucretinikarsilayalim

TT listesine adimizi yazdiramadik belki ama Selim Arda Ücer bizim yöneticimiz olarak bu transferlerle ilgili twit atiyorsa bence mesaj az da olsa yerini buldu.

Eger TT calismamiz %100 verimli olsaydi büyük ses getirirdi, buna eminim. Sürekli o davetten o programa, trt kamerasindan mobese kamerasina kadar her yerde konusan yöneticilere ve hocaya birileri bu meselerle ilgili ciddi sorular sorabilirdi.

Bişeyler yapmak lazım artık

Onur kırıcı birsey olmamalı hamza istifa edip bizi yolda birakabilecek bir şahsiyet.
Mevcut Yönetim de yerini dolduraramaz.
Akillarini baslarina toplamaları için dokundurucu bir hashtag gerek.

#BurasiGalatasarayAkhisarDegil

bilal- cem vs. gibi isimlerden biri kap'a bildirilince harekete gecelim bence. twitter'dan ekstra destek alabiliriz böylece diger taraftarlarimizdan. hem gündeme uygun olur.

En iyisi ciplak protesto. forumda herkes ciplak resmini cekip foruma eklesin. ne kadar cok olursak o kadar cok ses getiririz. Abdullah Tasan'in onculuk yapmasi lazim buna.

Herkes yazsın önerisini, anket açacağım birazdan. Birkaç gün içinde da harekatı başlatıız.

HamzaHamzaOGLUBURASIGS!

#HedefŞampiyonlarLigindeBaşarı

Itiköpegibizegüldürme

Normalde twitter kullanmıyorum ama eski açtığım hesapla bugün ben de biraz destek verdim. Ama şunu gördüm ki biz k.çımızı da yırtsak hiçbir şey değişmeyecek.

Geri
Üst Alt