GSC Büyük TT Çalışması

bence su hashtag'e agirlik verelim.

#GSVizyonTakimidirCiftlikDegil

En azindan daha genis kapsamli olur.

Sadece 1 oyuncu üzerinden olmuyor maalesef.

Huntelaar yaziyor hala saka gibi.

Fenerliler mi yönetiyor bu konuyu

Daha çok değil Podolski alındığında bunlara güvenmeyin dedim diye bana demediklerini bırakmadılar. fenerli olduğum dahi söylendi. Görün işte bu çapsızların gerçek yüzünü. Bu yönetimden adam olmaz.

Simdi Cüneyt hashtagleri görecek ve taraftar Huntelaar'i almiyoruz diye bana kizgin diye düsünecek. Ama konu farkli aslinda. Yani hastag cöp!

Bir kişiye yüklenelim beyler. Genel bir şey yaparsak herkes birbirinin üzerine atar. Aman bana ne, Hamza'yı kastetmişler herhal. Hamza da yok yaprağım beni ne kastedecekler iki kupa kazandırdım, kesin senden bahsediyorlar diyecek.
Ama bir hedef seçersek herkes için ibreti alem olacak. Ulan bugün Cüneyt'e yaptılar. Yarın bana yaparlar mı lan acaba diye kendilerine ve açıklamalarına çekidüzen verirler.

Bu hashtag'ı kim actıysa en icten sevgilerimi iletiyorum böyleleri olduktan sonra daha cok Sabri'ler gelir gecer. Siz devam edin Huntelaar'ı hatta Maxi Pererira yı da isteyin tamam mı yönetim taraftarın dedigi herseyi yapıyo ya.

yeni gördüm. yüklenelim.

edir: zaten yeniymiş :D ama cüneyt'e yüklenen bi hashtag daha iyi olabilirdi.

Son düzenleme:
yönetim uyuma huntelaarı alsana :asd:

[h=2]#YönetimUyumaTaraftarıDuysana[/h]
YÜKLENİN BEYLER

Şuan ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum Tanman'ın açıklamaları talihsizdir ama bununla ilk defa karşılaşmıyoruz. Aysal'da buna benzer saçma açıklamalar yapıyordu transfer döneminde mesela o yüzden açıklamalar üzerinden değilde icraat üzerinden yürünülmeli. Tekrar Huntelaar, Maxi gibi oyuncular değilde Güray, Niasse, Aatıf, Merter gibi isimler gündeme gelir o zaman tepki göstermek lazım

Herşeye tepki gösterirsen bir anlamı kalmaz karşı tarafın yüzünün astarı gider tepkiler etkilememeye başlar.

Büyük hesapların çoğu destek veriyor. Bayağı bir RT yaptım bende. Son durum nedir, mobilim göremiyorum?

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt