GSC Büyük TT Çalışması

Daha net mesaj vermek lazım. Bunların bir yere gideceği filan yok.

O yüzden

#ValenciaHuntelaarGalatasarayaYakısır

#ValenciaHuntelaarıAlKendınıAffettırTanmam

maalesef yeterince destek görmedik. katilim 2000 falan olsa tt olacaktik da 600lerde takildik kaldik. büyük hesaplar hainlik yapiyor herzamanki gibi. follower kaybetmekten korktuklari icin bu toplara hic girmiyor.

Son düzenleme:
burda bugün bıdı bıdı yapan 1kaç insana seslenmek istiyorum
ulan aptal aptal yazmayın burda
bizim başlattığımız tagler tt olmuyor
biz başlatılanlara destek olarak anca tt'ye sokuyoruz
boş yapacağınıza tagleri destekleyin
ADAMIN ASABINI BOZMAYIN
MURHAN'A DA LAF YAPMAYIN

burdayım tag hazırlayın twıtterı yakalım

starmetrede ilk 50 de yok bu #ÇapsızCüneytVizyonsuzHamzaTaraftarıÇıldırtma

bir kişi dışında sağlam rt alan katılımcı yok bu TT tutmaz ben destek verdim yine de.

#GalatasaraydaHirsizVar

karacana 600bin euro vermek ne demek lan?! adama allahin 1 kulu teklif yapmis mi acaba? en yüksek teklif ne kadar acaba? amatör topcuya 600 bin euro vermek nedir lan hesap verin!!!!!!!!!!!!

#GalatasaraydaHirsizVar

10 dakika içinde dünya gündeminde TT istiyorum rengdaşlar

yüklennin !!!!!!!!

#GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar #GalatasaraydaHirsizVar

Geri
Üst Alt