GSC Büyük TT Çalışması

Paralı köpeklerde belli olmuştur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu oguz altay ne ötüyor kendi kendine?

Rvp gercek degil diyor o da. Seysu'yu yalanlamadigina gore o gercek demek ki. Seysu gelirse hep birlikte istifa etsinler valla. Yabanci siniri kalkmis bunlarin ugrastiklari adama bak. Rezalet lan!

Bu oguz altay ne ötüyor kendi kendine?

Rvp gercek degil diyor o da. Seysu'yu yalanlamadigina gore o gercek demek ki. Seysu gelirse hep birlikte istifa etsinler valla. Yabanci siniri kalkmis bunlarin ugrastiklari adama bak. Rezalet lan!
Sistem yalakası birisi daha işte Hamza'ya toz kondurmuyordu. Cevabını aldı sayılır. Bu tarz adamlara gicik oluyorum işleri güçleri politik takılmak

Son düzenleme:
Etkili olmasini istiyorsaniz hashtagi degistirin bence.

Örnek: DursunÖzbek SözünüTut

kilit olmasın. akşam daha etkili yapılabilir. ama bu sefer iyi organize olmak lazım. belirli bir saatte karar kılınıp, aynı anda ciddi bir şekilde yüklenilebilir. Birkaç iyi hesap da yanımızda olursa olabilir. Kadir çetinçalı gibi 3-4 hesap lazım.

Onun 10 postundan 7 si kilit :D

Destek verelim de Aydın Yılmaz'ın TT olduğu yerde af edersiniz ben böyle sanatın içine tüküreyim!

Elimden geleni yaptım beyler. Buna sahtekarlık da dahil. :( Bu sayede aşağıda göreceğiniz gibi baya RT sayısına ulaştım. Ama değdi. Çoğu aktif kullanıcılar çünkü. Galatasaray için yapmayacağım şey yok. :)

9476vo.png

hashtag in galatasaray ile ilgili olduğu belli olsaydı listeye girdiği an tt olması zor değildi ama hashtag biraz genel duruyor.

Zamanlama yanlış oldu mesela ben daha etkili olmak isterdim ama çalışıyorum akşam üstü bir daha denenmeli.

Elimden geleni yaptım beyler. Buna sahtekarlık da dahil. :( Bu sayede aşağıda göreceğiniz gibi baya RT sayısına ulaştım. Ama değdi. Çoğu aktif kullanıcılar çünkü. Galatasaray için yapmayacağım şey yok. :)

9476vo.png

''Takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur."

Geri
Üst Alt