GSC Büyük TT Çalışması

Yapılacak TT organizasyonu, Ibra'ya direkt mesaj yollanarak yapılacak. Yalnız bu hiç hoş olmaz. Adamı neden rahatsız ediyoruzki. Gereksiz bir organizasyon.

GT-I9300 Tapatalk

GSC olarak destek verecek miyiz acaba? Bireysel olarak birkaç kişinin destek vereceği aşikar. Ortak noktamız Galatasaray ise GSC hesabının 6.000 e yakın takipçisi var. Destek olunmalı diye düşünüyorum. Yönetimin fikrini merak ediyorum.

saat çok saçma olmuş kardeşim ya. stratejiktir belki ama erken olmalıydı kanımca.

Evet saat baya geç aslında ama bizim askerler gece çıkıyor demekki meydana :) Birde o kadar gereksiz konulara twit atıp tt olan var ki bu tür organizasyonların o listeye girmesi baya zor oluyor.Hele ki ibra konusu ise millet haklı olarak gelmez ne işi var Türkiyede diyip katılmıyor.Tabi burda amaç ibra değil beklentileri yönetimin o vizyonsuz kafasına sokmak.

13 dak. da TT oldu eğer 5000 kişi katılırsa WTT olabilir.

Gelmeyecek bir adam için tekrar tekrar TT çalışması yapılmasından sıkıldım. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Beklenti zlatan olursa o olmasa bile ona yakin biseyi zorlarlar tepkiden dolayi.
Taraftar dogrusunu yapiyor

★★★★

Maksat Dursun'a sopayı göstermek Mehmetcim ;)

Hayalse bizim hayalimiz. Hamzanın hayallerindense 20 dakika da olsa İbra hayal ederim.

Ne diyeyim, kolay gelsin ama maalesef son dönemde bizi öyle bir maymun ettiler ki hayal bile edemez olduk böyle oyuncuları.

Geri
Üst Alt