GSC Büyük TT Çalışması

En beğendiğim tweet Ben senin Sneijderle birlikte Fener Ağlama deme ihtimalini sevdim.:yenieek:

MükemmeL ötesi bir TT calismasi oldu herkesin ellerine saglik! Umarim faydasini görürüz.

Vay Dünya'da ilk 5 olmuş ama gelmez işte

Tepkimiz göstermek yeterli renkdas amac sadece getirmek degil tepkileri Ibra üzerinden bizimkilere duyurmak.
Futbolcu yada transfer istemek yerine direkt yönetimi ve teknik heyeti eleştiren hastaglar daha yararlı olur.

Çünkü biz Ibra'yı dünya listesine sokuyoruz ama adamların transfer listesindeki futbolcular az maliyetli 2.sınıf topçular.

Sözde Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman son açıklamalarından sonra bence ve birçok arkadaşımızca artık bardağı fazlası ile taşırmıştır.Bu kulübe zarardan başka birşey vermeyen bu şahsiyet için çok ciddi bir organizasyonun yapılması artık farz olmuştur.

cüneyt kendısını evınden aldıracak ılla.

#TaraftarınDengesiniBozdunuzYeter

başlayalım mı destek de alır sert söz de yok ..

#AhenginiziVeDengenizi..... TT yapalım veya

#SağBekAlınÇapsızlar

Sözde Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman son açıklamalarından sonra bence ve birçok arkadaşımızca artık bardağı fazlası ile taşırmıştır.Bu kulübe zarardan başka birşey vermeyen bu şahsiyet için çok ciddi bir organizasyonun yapılması artık farz olmuştur.
En mantıklısı çalışmaya bu kişi ile başlamak.Sonra diğerleri ile devam etmek.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu "Snoop Dogg" için de bi organizasyon yapılsa diyorum, adam tam bir Galatasaray tutkunu, yönetime de bi mesaj verilebilir..

Bu yonetim ciddi bir dersi hak etmistir.Gerekirse cebimden para verip her gun TT calismasi yaptiricam arkadaslar.

Artik lutfen birseyler yapalim.Bu hainler Galatasaray taraftarini iyice kucuk goruyor ve dahada aziyorlar.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt