- 23 Kasım 2008
- 8.238
- 416
- 1.848
Doğru. Gramafon, taş plak falan.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Aynen adamlar yöneticisi olduğu takımın maçından bile bi haber sosyal medya neyine onların ! :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru. Gramafon, taş plak falan.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
#Galatasaraytaraftarınıkandırmayın
Tamam kandırmayız mı diyeceklerBence direk istifaya davet etmek lazım.
#DursunHamzaİstifa
Geç bile kaldık.Bunlar meydanı iyice boş buldular.Renktaşlar lütfen, rica ediyorum. Bu sene de aynı şeyi görmektense öleyim daha iyi. Şampiyonlar liginde rezil olduğumuzu görmek istemiyorum. Şu hadsizlere bir tokat atalım twitter'dan. Bu sezonun onlar için hiç iyi geçmeyeceğini anlasınlar. Lütfen bir TT çalışması yapalım hemen.
Yetkili kadrodan ricamdır.
Geç bile kaldık.Bunlar meydanı iyice boş buldular.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapıcaz kardeşim bunun başka yolu kalmadı artık.Kendiyle ve takımı ile dalga geçilmesini önemsemeyenlerden zaten bir beklentimiz yok.Abi aynen öyle de baksana kimseden hareket yok.
#HamzaDursunİstifa makuldur bence neden yüklenilmiyor buna ?
Şuan için en mantıklı bu tag görünüyor.Ama destek çok zayıf olduğu için TT çıkmıyor maalesef.#HamzaDursunİstifa makuldur bence neden yüklenilmiyor buna ?
Şuan için en mantıklı bu tag görünüyor.Ama destek çok zayıf olduğu için TT çıkmıyor maalesef.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın renkdaş,ama bir yerden başlamak lazım.Forumun medya gücü olsa iyi bir deklarasyon yayınlamak lazım ama öyle bir gücümüzde yok. Polar falan satsak olurdu ama.
Forumun medya gücü olsa iyi bir deklarasyon yayınlamak lazım ama öyle bir gücümüzde yok. Polar falan satsak olurdu ama.
tt ile olmaz bu is. adamlarda utanmazlik, yalancilik, capsizlik had safhada. tek yol toplu protesto.
O da mantıklı ama bu karmaşık dönemde pek yanaşan çıkacağını sanmıyorum.Her tarafta ayrı olay birde bazı yerlerde canlı bomba falan varmış sanırsam.Millet toplu taşıma araçlarına binmeye tırsıyor.