GSC Büyük TT Çalışması

#Galatasaraytaraftarınıkandırmayın

Renktaşlar lütfen, rica ediyorum. Bu sene de aynı şeyi görmektense öleyim daha iyi. Şampiyonlar liginde rezil olduğumuzu görmek istemiyorum. Şu hadsizlere bir tokat atalım twitter'dan. Bu sezonun onlar için hiç iyi geçmeyeceğini anlasınlar. Lütfen bir TT çalışması yapalım hemen.

Yetkili kadrodan ricamdır.

Renktaşlar lütfen, rica ediyorum. Bu sene de aynı şeyi görmektense öleyim daha iyi. Şampiyonlar liginde rezil olduğumuzu görmek istemiyorum. Şu hadsizlere bir tokat atalım twitter'dan. Bu sezonun onlar için hiç iyi geçmeyeceğini anlasınlar. Lütfen bir TT çalışması yapalım hemen.

Yetkili kadrodan ricamdır.
Geç bile kaldık.Bunlar meydanı iyice boş buldular.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi aynen öyle de baksana kimseden hareket yok.
Yapıcaz kardeşim bunun başka yolu kalmadı artık.Kendiyle ve takımı ile dalga geçilmesini önemsemeyenlerden zaten bir beklentimiz yok.

#HamzaDursunİstifa makuldur bence neden yüklenilmiyor buna ?

Şuan için en mantıklı bu tag görünüyor.Ama destek çok zayıf olduğu için TT çıkmıyor maalesef.

Forumun medya gücü olsa iyi bir deklarasyon yayınlamak lazım ama öyle bir gücümüzde yok. Polar falan satsak olurdu ama.

tt ile olmaz bu is. adamlarda utanmazlik, yalancilik, capsizlik had safhada. tek yol toplu protesto.

Forumun medya gücü olsa iyi bir deklarasyon yayınlamak lazım ama öyle bir gücümüzde yok. Polar falan satsak olurdu ama.

Medya gücüne gerek yok.Tabi olsa çok daha başka olurdu ama imkanlar bu kadar.Yapılacak en mantıklı iş sosyal medyadan taraftar sayfaları ile iletişime geçip onlarında tt çalışmasına destek vermesini sağlamak olur.O zaman işte medyaya da yansır yönetime de

tt ile olmaz bu is. adamlarda utanmazlik, yalancilik, capsizlik had safhada. tek yol toplu protesto.

O da mantıklı ama bu karmaşık dönemde pek yanaşan çıkacağını sanmıyorum.Her tarafta ayrı olay birde bazı yerlerde canlı bomba falan varmış sanırsam.Millet toplu taşıma araçlarına binmeye tırsıyor.

O da mantıklı ama bu karmaşık dönemde pek yanaşan çıkacağını sanmıyorum.Her tarafta ayrı olay birde bazı yerlerde canlı bomba falan varmış sanırsam.Millet toplu taşıma araçlarına binmeye tırsıyor.

korku cumhuriyeti kurup insanlarin protesto haklarini da ellerinden almaya calisan bir zihniyet var suan.

Geri
Üst Alt