- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Ben de yazdım birşeyler . Ama memnun olan çok galiba taraftar güruhlarından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur bu is 6 ay denizli yerine gercek imparator calistirir takimi mis.#hamzamillitakimaterimyuvasina katil bize kardes
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlarda iyi dilliyon hocayi ha takdir ediyorumOlur bu is 6 ay denizli yerine gercek imparator calistirir takimi mis.
Hakkini hep verdim, sadece kizginim o kadar gelsin hayir demem yine.Son zamanlarda iyi dilliyon hocayi ha takdir ediyorum
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ft mı gelıyomus aman aman...
Avatar değiştirme vakti gelmedi mi renktaş?Destek çıkarsan neden olmasın tarafını seç
F.BAHÇE’DE 6 YABANCI SKANDALI 2000 yılında Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönü Stadı’nda kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma siyah-beyazlıların 2-0’lık üstünlüğüyle devam ederken Fenerbahçe’nin ö dönemki teknik direktörü Mustafa Denizli yaptığı hamleyle büyük bir skandalın altına imzasını atıyor. Oyuncu değişiklğine giden Sarı Kanaryalar sahaya 6. yabancıyı da sürüyor. Maçı 3-0 kazanan siyah-beyazlılar daha sonra TFF tarafından kurallar gereği hükmen 3-0 galip sayılıyor.Yanlış hatırlıyorsam düzeltin bu adam daha Gençken 7inci yabancıyı sokarak kural hatası yapmamışmıydı ? Ihtiyar haliyle meler yapar düşünmek istemiyorum
Siz Denizli'yi hak ediyorsunuz, Hamza'yı sevmediğinizden dolayı Galatasaray'ın yenilmesini isteyen, başarısızlığını isteyen 'taraftarlar' bunun gibi bir hocayı hak ediyorsunuz. Hatta, Mustafa Denizli bile fazla.
Avatar değiştirme vakti gelmedi mi renktaş?
tapatalk
Hoca belli olsun önce ona göre yapıcaz birşeyler ama zor olacak benim için
Tesbihi elinde bir Terim fotosu iyi gider renktaş.Hoca belli olsun önce ona göre yapıcaz birşeyler ama zor olacak benim için
hayır efendim biz ne mustafa denizliyi nede umutu yere göğe sığdıramayan hamza denen teknik direktör bozuntusunu hak ediyoruz
biz takımın başarısını düşünen evlatlarım olmadan asla demeyen egosunu tatmin etmek için zıtlaşmaya başvurmayan bir teknik direktör istiyoruz
evet efendim üç kupa kazanan teknik direktör de gönderilir hatta bundan önce Avrupa kupasını kazandıran teknik direktörü de gönderdik
biz kibirbahçe değiliz efendim kendisini egosunu formamızdan büyük gören herkes böyle son bulmaya mahkumdur bundan sonrada isterse şampiyonlar ligini kazansın mahkum olacaktır
kazandığı üç kupa Türkiye ligi, Türkiye kupası ve Türkiye süper kupası
Avrupa kupası kazanmış kulübün başında olup böyle kupalar kazandım diye övünen bir teknik direktör benim için yetersizdir
ben ondan sonra şimdi sıra Avrupa'da beklerim devamlı üç kupa kazandım değil
birini başka biri ile karşılaştırmayı sevmemHamza'nın suçu Umut'u oynatmak ise, Prandelli demek ki bu alemin kralıdır. Sonuçta kendisi Sabri'yi oynatmadı, Umut'u da neredeyse hiç oynatmadı.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin bu adam daha Gençken 7inci yabancıyı sokarak kural hatası yapmamışmıydı ? Ihtiyar haliyle meler yapar düşünmek istemiyorum