GSC Büyük TT Çalışması

Tt sanki işe yarayacak. Tüm arena küfür etti dursuna bilmem istifaya davet etti. Floryi basalım denildi tomaları bekletildi.
Ne tt si:(

Oyuncu satma konusunda ise yarar TT. Sonucta bu traftarin stada gelip gelmeme olayi var. Eger destek ciddi sekilde olursa, satamazlar.

Oyuncu satma konusunda ise yarar TT. Sonucta bu traftarin stada gelip gelmeme olayi var. Eger destek ciddi sekilde olursa, satamazlar.
Yeterli neden olacağını zanetmiyorum açıkçası. Bu isimleri satsalar taraftar gelmese ne yazar düşünür bunlar

Son düzenleme:
kimse galatasaraydan üstün değildir. sino'yu severim ama fanı değilim .

fanlik ile ne alakasi var? Oldu ozaman bayern riberyi yada robbeni niye kovmadi? BVB mikithariyani niye kovmadi? MANUTD rooneyi real bale i niye kovmadilar? Chelsea hazardi niye kovmadi? bir sene kötü / sakat olduklarindan dolayi en önemli oyuncusunu KIMSE satmaz

7.5a satabiliriz sıkıntı olmaz. Bonuslarla beraber 5.5m € almakta. Yerine genç ve başarıya aç isimler kazandırılabilir.

Tabii yok pahasına da vermeyin takımın beynini

Sneijderi göndermeyi düsüneceklerine elimizdeki yerli cöpleri yollasinlar, hala haber yok tarik-umut bulut-sabri-yasin-jem-hamit-jose-olcan -ontivero-sercan-salih-furkan-oguzhan-berk ismail-Umut gündogan-Endogan adil.. belki unuttugum baska isimlerde vardir...biz bu gereksiz oyunculari yollamadan nasil transfer yapacagiz anlamiyorum?? Sneijder en son gönderilmesi gereken oyuncu önce bu cöpleri halletsin yavsak dursun...

Sadece Sneijder gönderilecekse tabii ki de karşısındayız; ama Sneijder'in yanında Selçuk, Sabri vb. diğerleri de gönderilecekse sesimi çıkarmam.

7.5a satabiliriz sıkıntı olmaz. Bonuslarla beraber 5.5m € almakta. Yerine genç ve başarıya aç isimler kazandırılabilir.

Tabii yok pahasına da vermeyin takımın beynini

Başarıya aç adamı dursun mu alacak peki ? Şuan bizim için en hayırlısı sneijder gibi adamların takımda kalmasıdır.Bizde biliyoruz yaşlanan oyuncuları yolla daha dinamik oyuncu al demeyi ama yönetim komisyon peşinde hep örnek vereyim sen dembele istersin adam gider sana necati ateş gökhan ünal falan alır.Jem karacanda olduğu gibi.

Ulan forumda Sneijderi sevmiyen bir ton adam var. Tam tersi tweet atiyorlardir kesin Sneijder satilsin Dursunun Cebi dolsun diye.

Geri
Üst Alt