Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
ultrakevaşeler yine destek vermemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı fikirdeyim gerçek galatasaray tatile çıkmış dönene kadar bu paragöz evlatları finanse etmeye gerek yok !! fener arenada 10 tane çekse bile umrumda değil o derece soğudum çünkü 10 tane yiyecek olan benim gerçek cimbomum olmayacak çakma çin malı cimbom olacak !!!almayın arkadaşlar çöp almayın
maçlara gitmeyin.
kim ne derse desin bu klübü taraftar çeviriyor. Eşe dosta söyleyin yani. ua ile karşılıklı otursunlar tribünlerde.
sabri üçlü çektirsin falan.
seneye de avrupa hayal olduğunu biliyor dursun.
hiç kendinizi üzüp yırtmayın.
musluğu kapatın bitsin.
protestoya katilan biri periscopda canli konustu...150 kisi civarinda taraftar varmis, 3 tane toma taraftar kadar cevik ve sivil polis varmis , yönetimi dursunu istifaya cagirmislar, sneijder lehine tezahurat , daha sonra toma ve emniyet taraftara dagilin cagrisi yapmis dagilmayan taraftarin üzerine toma sürülmüs sonra herkes dagilmis protesto yaklasik 15 dakika sürebilmis ancak...NOT"""" Dursun bu protestodan dahada güclü cikmis oldu , kendisine olan muhalefetin sanildigi kadarda güclü olmadigini görmüs oldu artik sneijderide satar brumayida muslerayiida """
Sneijder için onbinler ayakta helal olsun
15 Milyonluk Istanbul´dan protesto icin 100 kisi gitmis, hemde trafigin bukadar bos oldugu bir günde. ultraslanin derdine düstükleri kadar, sosyal medyacilar adam gibi bir alternatif üretsin.
Cikari olmadan böyle isler ile ugrasacak insanlar/enayiler zor bulursunuz...
Dursun yönetiminden memnun olmayan 200 kişi var demek ki
O vakit problem yok
Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız
Alışmamış g.tte don durmazmış. İlla trollüğümü yaparım diyorsun.
Çıkarı olmadan bugün giden 200 kişi oldu. Yarın daha da artacak. Sonra daha da artacak.
Ayrıca kimseye enayi diyemezsin. Adam ol önce. Hitap şekline dikkat et
Gidenlere demiyorum, bu olayi organize edecek olanlara diyorum. Gitmede ne var ? 20 , 30 dakikalik yol cogu insan icin. Bu olayda mesele, bunlari organize etmek. Dogru düzgün organizasyon olsa, en az 10 Bin kisi olurdu orada. Zor olan bunlari organize etmek, ismin ile cismin ile, ve 1000lerce insanin yapabileceklerinin sorumluluklarini üzerine almak.
Cikari olmadan, demekki kimse yapmiyor bunlari.
Bağımsız bir oragnizasyob olduğu için zaten sayı az. Ama bu sayı artacak. Sosyal medyadan organize olmak çok zor. Kısmen fitil ateşlendi. Birdahaki organizasyonda ben de yerimi alacağım. Tatil sebebiyle birçok insan farklı planlar yapmıştır benim gibi.
Sorumluluk kısmına gelince de oraya gitmekteki amaç yakıp yıkmak değil demokratik yollarla yönetimin istifaya çağrılması.
Sasirmadim insanlar artik uyusmuş,tepki vermek bir yana herseyi kaniksar olduk gunumuz Turkiyesinde.