GSC Büyük TT Çalışması

almayın arkadaşlar çöp almayın
maçlara gitmeyin.
kim ne derse desin bu klübü taraftar çeviriyor. Eşe dosta söyleyin yani. ua ile karşılıklı otursunlar tribünlerde.
sabri üçlü çektirsin falan.
seneye de avrupa hayal olduğunu biliyor dursun.
hiç kendinizi üzüp yırtmayın.
musluğu kapatın bitsin.
aynı fikirdeyim gerçek galatasaray tatile çıkmış dönene kadar bu paragöz evlatları finanse etmeye gerek yok !! fener arenada 10 tane çekse bile umrumda değil o derece soğudum çünkü 10 tane yiyecek olan benim gerçek cimbomum olmayacak çakma çin malı cimbom olacak !!!

protestoya katilan biri periscopda canli konustu...150 kisi civarinda taraftar varmis, 3 tane toma taraftar kadar cevik ve sivil polis varmis , yönetimi dursunu istifaya cagirmislar, sneijder lehine tezahurat , daha sonra toma ve emniyet taraftara dagilin cagrisi yapmis dagilmayan taraftarin üzerine toma sürülmüs sonra herkes dagilmis protesto yaklasik 15 dakika sürebilmis ancak...NOT"""" Dursun bu protestodan dahada güclü cikmis oldu , kendisine olan muhalefetin sanildigi kadarda güclü olmadigini görmüs oldu artik sneijderide satar brumayida muslerayiida """

protestoya katilan biri periscopda canli konustu...150 kisi civarinda taraftar varmis, 3 tane toma taraftar kadar cevik ve sivil polis varmis , yönetimi dursunu istifaya cagirmislar, sneijder lehine tezahurat , daha sonra toma ve emniyet taraftara dagilin cagrisi yapmis dagilmayan taraftarin üzerine toma sürülmüs sonra herkes dagilmis protesto yaklasik 15 dakika sürebilmis ancak...NOT"""" Dursun bu protestodan dahada güclü cikmis oldu , kendisine olan muhalefetin sanildigi kadarda güclü olmadigini görmüs oldu artik sneijderide satar brumayida muslerayiida """

Sneijder'i sattığı gün 2000 kişiye çıkar o sayı. Sonra da paşa paşa gider.

dursunun gebermesinden başka çare yok insani hiçbir yoldan bu adam bırakmaz görevi

Dursun RTE den destek alıyor. UA metronun çalışmamasını bile dile getirmezken bunun arkasındaki gerçek siyasi sebeplerdir. Kimse ua dan veya gsk üyelerinden bişey beklemesin. Hepsi çarkın parçası. Battık bittik denilecek, gayrimenkuller sudan ucuza gidecek ve kurtulacağız. Çare elde gayrimenkul kalmaması. Yoksa bunlar elini çekmeyecekler kulübün üzerinden

15 Milyonluk Istanbul´dan protesto icin 100 kisi gitmis, hemde trafigin bukadar bos oldugu bir günde. ultraslanin derdine düstükleri kadar, sosyal medyacilar adam gibi bir alternatif üretsin.
Cikari olmadan böyle isler ile ugrasacak insanlar/enayiler zor bulursunuz...

15 Milyonluk Istanbul´dan protesto icin 100 kisi gitmis, hemde trafigin bukadar bos oldugu bir günde. ultraslanin derdine düstükleri kadar, sosyal medyacilar adam gibi bir alternatif üretsin.
Cikari olmadan böyle isler ile ugrasacak insanlar/enayiler zor bulursunuz...

Çıkarı olmadan bugün giden 200 kişi oldu. Yarın daha da artacak. Sonra daha da artacak.

Ayrıca kimseye enayi diyemezsin. Adam ol önce. Hitap şekline dikkat et

Dursun yönetiminden memnun olmayan 200 kişi var demek ki

O vakit problem yok

Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız

Alışmamış g.tte don durmazmış. İlla trollüğümü yaparım diyorsun.

CmxISClXEAEc_sy.jpg

Çıkarı olmadan bugün giden 200 kişi oldu. Yarın daha da artacak. Sonra daha da artacak.

Ayrıca kimseye enayi diyemezsin. Adam ol önce. Hitap şekline dikkat et

Gidenlere demiyorum, bu olayi organize edecek olanlara diyorum. Gitmede ne var ? 20 , 30 dakikalik yol cogu insan icin. Bu olayda mesele, bunlari organize etmek. Dogru düzgün organizasyon olsa, en az 10 Bin kisi olurdu orada. Zor olan bunlari organize etmek, ismin ile cismin ile, ve 1000lerce insanin yapabileceklerinin sorumluluklarini üzerine almak.

Cikari olmadan, demekki kimse yapmiyor bunlari.

Sasirmadim insanlar artik uyusmuş,tepki vermek bir yana herseyi kaniksar olduk gunumuz Turkiyesinde.

Gidenlere demiyorum, bu olayi organize edecek olanlara diyorum. Gitmede ne var ? 20 , 30 dakikalik yol cogu insan icin. Bu olayda mesele, bunlari organize etmek. Dogru düzgün organizasyon olsa, en az 10 Bin kisi olurdu orada. Zor olan bunlari organize etmek, ismin ile cismin ile, ve 1000lerce insanin yapabileceklerinin sorumluluklarini üzerine almak.

Cikari olmadan, demekki kimse yapmiyor bunlari.

Bağımsız bir oragnizasyob olduğu için zaten sayı az. Ama bu sayı artacak. Sosyal medyadan organize olmak çok zor. Kısmen fitil ateşlendi. Birdahaki organizasyonda ben de yerimi alacağım. Tatil sebebiyle birçok insan farklı planlar yapmıştır benim gibi.
Sorumluluk kısmına gelince de oraya gitmekteki amaç yakıp yıkmak değil demokratik yollarla yönetimin istifaya çağrılması.

Bağımsız bir oragnizasyob olduğu için zaten sayı az. Ama bu sayı artacak. Sosyal medyadan organize olmak çok zor. Kısmen fitil ateşlendi. Birdahaki organizasyonda ben de yerimi alacağım. Tatil sebebiyle birçok insan farklı planlar yapmıştır benim gibi.
Sorumluluk kısmına gelince de oraya gitmekteki amaç yakıp yıkmak değil demokratik yollarla yönetimin istifaya çağrılması.

Insanlar yakip yiksa zaten, Polis ilk organize edenleri sorguya alir.

Tabiki zor, sadece sosyal medya olacak bir is degil ki bu. Ultraslan´da büyük baslar elbette ki para yiyorlar, ama zannediyormusun ki onlarin topladiklari taraftarlar organizasyonlarda bir kurus para gördüklerini ?

Bunun zor kismi insanlar ile yüz yüze, göz göze ugrasmakdir. Insanlar ile komunikasyon halinde olmakdir. Sorumluluklarini üzerine alip, bunu hayatinin önceligi haline getirmektir. Gerekirse meslegini birakmak, yada olabilirse ikinci plana itmektir. Bu 24saatlik istir. Bunun ile cikarsiz ugrasacak insanin, ailesini kim doyuracak ?

Yahu bunu sosyal medya üzerinde organize edenler, bir metin hazirlama zahmetine bile girmemisler. Gidersin oraya, herkes bir 5 dakika susar. Grupdan sesi gür olan bir arkadas, megafon alir eline, ve toplanan taraftarin istediklerine siralar, neden orada oldugunu, neyden sikayetci oldugunu siralar.
100 genc, zahmet etmis gelmis, bagirip cagiriyor, sadece tezahurat. Icinde hic bir ön hazirlik yok. 10-15 dakika sürüyor...

Son düzenleme:
Sasirmadim insanlar artik uyusmuş,tepki vermek bir yana herseyi kaniksar olduk gunumuz Turkiyesinde.

Futboldaki otodeterminizm sorunsalını da göz önünde bulundurursak maalesef bu tarz olaylar artık şaşırtmıyor tarafımızı.

Geri
Üst Alt