gsc forumdaki 35 yaş üstü üyelerin silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir baska devrim de su olmali . Modlarin hepsi tam yetkili hale getirilmeli . Oyle konudan at ama ceza vereme ya da yazi editle ama forumdan atama degil

5-6 kisilik saglam bir mod grubu kurulacak

Su anki adminler ise tamamen tepe yonetici gibi olacaklar , bilgisayar basinda sunu atalimlarla ugrasmayacaklar

Gscroot rumuzlu abdullah agabeyimiz gibi davranacaklar artik , arada bir bakayim duzeyinde

Ozellikle emrahtan bekliyorum bunu , emekli olup mutevelli heyetine gecsin

Bu muhim öneriye katılıyorum

Bir baska devrim de su olmali . Modlarin hepsi tam yetkili hale getirilmeli . Oyle konudan at ama ceza vereme ya da yazi editle ama forumdan atama degil

5-6 kisilik saglam bir mod grubu kurulacak

Su anki adminler ise tamamen tepe yonetici gibi olacaklar , bilgisayar basinda sunu atalimlarla ugrasmayacaklar

Gscroot rumuzlu abdullah agabeyimiz gibi davranacaklar artik , arada bir bakayim duzeyinde

Ozellikle emrahtan bekliyorum bunu , emekli olup mutevelli heyetine gecsin

Adminliğim süresince bu sistemi beninsemiştim. Ama sonuç görüldüğü gibi oldu. :(

Bence yapalım. Git bu iş huzur içinde çözülsün.

Herkes kendini şutlayabilsin bence.

Üyeliğimizi silme hürriyeti ile yazalım.

Makara bir tarafa; yaş sınırlaması olacaksa, belli yaşın altında olanlara uygulanmalı; 15-18 vs...

35+ kaç kişi var zaten ki o yaşta burada bulunmakla Galatasaray aşığı oldukları tescilli zaten. Saçma sapan trollükler, rakip takım taraftarı olanlar filan ekseriyetle ''Ergen'' yaştakilerden çıkıyor...

Sinan gidiyorum ayağına forumu ele geçirmeye çalışıyor. Kalkışma var.

Ele gecirmeyi birak forumun tum server sifre ve yetkilerini verseler elimi surersem ... olayim (istediginiz gibi doldurun)

Ben hayatimda sorumlulugun s sini almaz iken forumla mi ugrasirim sizce

Şimdi gelelim esas soruya, konuyu kim açtı?
Doruk mu, Fuat mı, Uğur Güzel mi yoksa Sinan'ın ikinci hesabı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt