- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ayrıca konuyu açan Breaking Bad düşmanına sormak isterim, sırf bu yüzden katli vacip ya neyse, neden 31 değil de 35?
31 gibi güzel bir rakamı burda kullanmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca konuyu açan Breaking Bad düşmanına sormak isterim, sırf bu yüzden katli vacip ya neyse, neden 31 değil de 35?
Bir baska devrim de su olmali . Modlarin hepsi tam yetkili hale getirilmeli . Oyle konudan at ama ceza vereme ya da yazi editle ama forumdan atama degil
5-6 kisilik saglam bir mod grubu kurulacak
Su anki adminler ise tamamen tepe yonetici gibi olacaklar , bilgisayar basinda sunu atalimlarla ugrasmayacaklar
Gscroot rumuzlu abdullah agabeyimiz gibi davranacaklar artik , arada bir bakayim duzeyinde
Ozellikle emrahtan bekliyorum bunu , emekli olup mutevelli heyetine gecsin
Bir baska devrim de su olmali . Modlarin hepsi tam yetkili hale getirilmeli . Oyle konudan at ama ceza vereme ya da yazi editle ama forumdan atama degil
5-6 kisilik saglam bir mod grubu kurulacak
Su anki adminler ise tamamen tepe yonetici gibi olacaklar , bilgisayar basinda sunu atalimlarla ugrasmayacaklar
Gscroot rumuzlu abdullah agabeyimiz gibi davranacaklar artik , arada bir bakayim duzeyinde
Ozellikle emrahtan bekliyorum bunu , emekli olup mutevelli heyetine gecsin
Bence yapalım. Git bu iş huzur içinde çözülsün.
Çok mantıklı bir karar olur.Sanirim oyle yapacagim . Son karar asamasindayim
Herkes kendini şutlayabilsin bence.
Üyeliğimizi silme hürriyeti ile yazalım.
Vay Kolkoparan Ahmet mi bu?
34,9 yarın gün doğumunda 35. sene-i devriyem olacak son mesajlarımı yazıyorum kendine iyi bak ahbabReyis kac yasindaydin yav bunlar 35 40 eylemis
34,9 yarın gün doğumunda 35. sene-i devriyem olacak son mesajlarımı yazıyorum kendine iyi bak ahbab
O adam o alınganlıkla herkesi yasaklarTa kendisi