gsc forumdaki 35 yaş üstü üyelerin silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav buralari terk i diyar etme ihtimalim var gelecek sene onun icin sordum
Refah olan bir yer için çabala ne işin var ukrayna da orada az olan bir uzmanlığa sahipsen başka.

Default olarak tekerleme gibi olmuş cümle, vay anasını.

35'ime kadar ergen diye hep sittir cektiler. bes uyelik aldim hepsiyle kovuldum. bu sonuncu.
Omrumu burda yedim, simdi dede diye yine kovuyorlar.
Ben ettim siz etmeyin. Girmeyin bu foruma..:asd:

O güzel insanların o güzel atlara binip gitmesi olur 35+ katılımcılarımızın gidişi. Biz de forumun çökenine, yazanın trollüne kalırız o yüzden benim tarafımdan bir ret oyu yazınız lütfen.

Biz gitsek burası öksüz kalır. Vicdanıyız biz bu forumun, tartışmaları sakinliğimiz ve hayat tecrübemiz ile yatıştırıp insanlara sığınacak bir limanız. Unutmayın sizde bir gün +35 olacaksınız. Bu hayatın gerçeği, ben hiç kimseyi tanımıyorum ki 20 yaşında sabitlensin. ;)
Ergen iste bos ver

Sinan Beyciğim 32 yaşındayım. 3 senem var. Size hoşçakal diyebiliriz. Hatta yönetimden rica edeyim bana geçici adminlik görevi versinler seni ve postlarını ben sileyim. Evet bunu yaparım.
Sen neden devamlı admin olmak istediğini böyle alttan alttan dile getiriyorsun?

Futbolu bırakma yaşı bile 35'i aşmış, 37-38 seviyelerini zorlamaya başlamışken, forumda yazı yazma hakkı mı 35'le sınırlandırılıyor. Forum kurallarına aykırı davranan adam varsa 23 yaşında, 27 yaşında ya da 31 yaşında da olsa cezalandırılmalıdır. "Sen çok küfür yazmışsın ama yaşın 35'ten küçük olduğu için seni atmıyoruz" mu denecek o tarz birine. Ya da forum kuralları dahilinde yazıyorsa adam isterse 78 yaşında olsun yine de yazmasında bir sakınca olmaması lazım..

Ne oldu şimdi

son karar ne

Gidiyor muyuz, atılıyor muyuz

Yavaştan başka bir foruma filan mı bakalım ne diyorsunuz

Akıl yaşta değil baştadır diyerek kilitleyelim bu konuyu. En sevdiğim sözlerden biridir

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaş felan değilde IQ testi yapılmalı ona göre forumdaki geleceğine karar verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt