- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Pek bir fikrim yok. Karabaşlara sorgusuz sualsiz veriyorlar geyiği için dediysen olmaz o iş, tam bir şehir efsanesi.Ukrayna hakkinda goruslerini duymak isteriz
Sence yakisir miyim ukraynaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek bir fikrim yok. Karabaşlara sorgusuz sualsiz veriyorlar geyiği için dediysen olmaz o iş, tam bir şehir efsanesi.Ukrayna hakkinda goruslerini duymak isteriz
Sence yakisir miyim ukraynaya
Pek bir fikrim yok. Karabaşlara sorgusuz sualsiz veriyorlar geyiği için dediysen olmaz o iş, tam bir şehir efsanesi.
Refah olan bir yer için çabala ne işin var ukrayna da orada az olan bir uzmanlığa sahipsen başka.Yok yav buralari terk i diyar etme ihtimalim var gelecek sene onun icin sordum
Refah olan bir yer için çabala ne işin var ukrayna da. Orada az olan bir uzmanlığa sahipsen başka.
troll derken? Tm mesajlarıma bakabilirsiniz, galatasaraydan başka hiçbir kişi ve kurum önemli değil benim için.Hadi başlığı açan belliki troll üyelerden biri de sen neyin kafasını yaşıyorsun Sinan ?
Ergen iste bos verBiz gitsek burası öksüz kalır. Vicdanıyız biz bu forumun, tartışmaları sakinliğimiz ve hayat tecrübemiz ile yatıştırıp insanlara sığınacak bir limanız. Unutmayın sizde bir gün +35 olacaksınız. Bu hayatın gerçeği, ben hiç kimseyi tanımıyorum ki 20 yaşında sabitlensin.![]()
Sen neden devamlı admin olmak istediğini böyle alttan alttan dile getiriyorsun?Sinan Beyciğim 32 yaşındayım. 3 senem var. Size hoşçakal diyebiliriz. Hatta yönetimden rica edeyim bana geçici adminlik görevi versinler seni ve postlarını ben sileyim. Evet bunu yaparım.