Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız yedek kadro olmasını beklediğimiz kadro şu:

------------ Cenk
Sabri - Semih - Hakan - Linnes
------- Hamit - Selçuk
--- Sinan - Jouse - Yasin
-------- Sigthorsson

Ligdeki bütün maçlara bu kadroyla çıksak bu kadro da sezonu 6. bitirir.

Son düzenleme:
Galatasaray, 31 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi. Listede altyapıdan 6 genç futbolcu da bulunuyor.

CrOK-mvWAAAaA2Z.jpg:large
doğuş can ve keremi kupa maçlarında izleyebiliriz inşallah

Geçen yıl Rize maçında maç izlemeyi bırakmıştım o gün o sezonun çöp olacağı belli olmuştu çünkü.

O takımı izleme hevesi Akhisar maçının ilk yarısında geri geldi müthiş oynadık çünkü umarım kanser etmezler bu sezon gerçi çok güvenemiyorum hala.

bence takım çöplerden kurtuldu... iyi bir sezon geçireceğiz... artık kötü oynama lüksümüz yok.. kötü oynayan yedek kalacak çünkü artık alternatifli kadromuz var..

Bundan sonra alınan oyunculara çöp muamelesi yapmayalım. Biraz süre verelim. Yoksa elimizde ptlıyor :) yeni transferlere özellikle

Nerelerine sokacaklardı acaba? Orta saha kaynıyor takım.

Adamların alternatif,rotasyonda kullanacakları kadro bile şampiyonluğu alır fazla alternatifli bir kadro kurdular ya. Higuain yerine daha mantıklı bir hamle yapsalardı 10 numara takım olacaklardı ama çok yanlış yaptılar.

Adamların alternatif,rotasyonda kullanacakları kadro bile şampiyonluğu alır fazla alternatifli bir kadro kurdular ya. Higuain yerine daha mantıklı bir hamle yapsalardı 10 numara takım olacaklardı ama çok yanlış yaptılar.
Orta saha hatları gereksiz kalabalık ama 8 kişi falan vardı en son ki Witsel yedek kalmaması gereken bir adam.

Orta saha hatları gereksiz kalabalık ama 8 kişi falan vardı en son ki Witsel yedek kalmaması gereken bir adam.

Napoli geçen sene az çok tahtı sallayınca tedirgin oldular piyasadaki tüm topçulara sulandılar ama yetenekli topçular çoğu.

asamouah ya da leminayı kiralık olarak alsak ya juveden devre arası

Mustafa denizli ayrildiktan sonra yonetim yaptigi resmi aciklamada futbolcuya dayali düzeni bitireceklerini aciklamistilar

Sözlerini tuttular,trabzon cetesi ve diger ceteler yerle bir oldu

Nöbeti göremeyince bir garip oldum lâ :D neyse şampiyonluğumuzu şimdiden kutlarım. Transfer sevdalıları uçmuştur yine biz bize kaldık forumda. Umarım güzel bir sezon geçirip gelecek sene tekrar avrupa da boy gösteririz tek temennim budur.
Forumda beni sevmeyen olabilir benim kimseye bir kırgınlığım yok iyiki varsınız güzel bir transfer sezonu geçirdik hep beraber.
Nice gscimbom lu yıllara
d63f0654be3d4caeff487666c113ef5e.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Nöbeti göremeyince bir garip oldum lâ :D neyse şampiyonluğumuzu şimdiden kutlarım. Transfer sevdalıları uçmuştur yine biz bize kaldık forumda. Umarım güzel bir sezon geçirip gelecek sene tekrar avrupa da boy gösteririz tek temennim budur.
d63f0654be3d4caeff487666c113ef5e.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Knka dayanamadin yine basladin sanirim zikkima :D

kadrolari hazirlayin sampiyonluga hazirlanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt