- 18 Temmuz 2009
- 81.811
- 238.856
- 5.093
Nerelerine sokacaklardı acaba? Orta saha kaynıyor takım.Juventus, Axel Witsel transferini yetiştiremedi. Oyuncuyu gelecek yaz bedelsiz alacak.
Çok iyi oyuncu, yetiştirememeleri kötü olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerelerine sokacaklardı acaba? Orta saha kaynıyor takım.Juventus, Axel Witsel transferini yetiştiremedi. Oyuncuyu gelecek yaz bedelsiz alacak.
Çok iyi oyuncu, yetiştirememeleri kötü olmuş.
doğuş can ve keremi kupa maçlarında izleyebiliriz inşallahGalatasaray, 31 kişilik kadroyu TFF'ye bildirdi. Listede altyapıdan 6 genç futbolcu da bulunuyor.
![]()
Geçen yıl Rize maçında maç izlemeyi bırakmıştım o gün o sezonun çöp olacağı belli olmuştu çünkü.
O takımı izleme hevesi Akhisar maçının ilk yarısında geri geldi müthiş oynadık çünkü umarım kanser etmezler bu sezon gerçi çok güvenemiyorum hala.
Nerelerine sokacaklardı acaba? Orta saha kaynıyor takım.
https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray/startseite/verein/141 11 tane yabancımız varmış.devre arası 3 yabancı alabiliriz![]()
Orta saha hatları gereksiz kalabalık ama 8 kişi falan vardı en son ki Witsel yedek kalmaması gereken bir adam.Adamların alternatif,rotasyonda kullanacakları kadro bile şampiyonluğu alır fazla alternatifli bir kadro kurdular ya. Higuain yerine daha mantıklı bir hamle yapsalardı 10 numara takım olacaklardı ama çok yanlış yaptılar.
Orta saha hatları gereksiz kalabalık ama 8 kişi falan vardı en son ki Witsel yedek kalmaması gereken bir adam.
Mustafa denizli ayrildiktan sonra yonetim yaptigi resmi aciklamada futbolcuya dayali düzeni bitireceklerini aciklamistilar
Sözlerini tuttular,trabzon cetesi ve diger ceteler yerle bir oldu
asamouah ya da leminayı kiralık olarak alsak ya juveden devre arası
selçuk hariç
5 sezon 10 kupa,ayrica takim kaptani.
Maaslar yuzunden avrupaya gidemiyecegiz acik cikiyor hesapta.asamouah ya da leminayı kiralık olarak alsak ya juveden devre arası
Nöbeti göremeyince bir garip oldum lâneyse şampiyonluğumuzu şimdiden kutlarım. Transfer sevdalıları uçmuştur yine biz bize kaldık forumda. Umarım güzel bir sezon geçirip gelecek sene tekrar avrupa da boy gösteririz tek temennim budur.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk