Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 nci haftayı en kötü 13 puan ile geçersek konunun şampiyonluk nöbeti olarak değiştirilmesi sanırım uygun olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaşlılar gibi erkenden şampiyonluk hesapları yapmayın

Sezon daha yeni başladı, daha bir sürü oynanacak maçlar var

Enes unalda sakatlanmış

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli takım antrenmanında kasığından sakatlanan Enes Ünal, kadrodan çıkartıldı.

Bu sene çok çabuk geçti, Euro 2016 başlasın dedik biteli 2 ay oldu, ligler başlasın sıkıldık dedik başlayalı 2 hafta oldu. Geçen sene hiç bitmemişti neredeyse, bu sene de çok çabuk geçti.

Yaniliyormuyum bilmiyorum ama yine bir 5. haftada Besiktas'i deplasmanda maglup etmistik, mac yarida kalmisti dogru mu? Drogba atmisti 2 tane.

Yaniliyormuyum bilmiyorum ama yine bir 5. haftada Besiktas'i deplasmanda maglup etmistik, mac yarida kalmisti dogru mu? Drogba atmisti 2 tane.

Aynen öyle hepsini sahaya indirmişti kara oğlan :oley:
didier-drogba_519869.jpg

Olimpiyattaki maçı hiç unutmam. Hayatım boyunca Galatasaray maçlarında bu kadar eğlenmedim.

Askere yeni gittik koğuşta 18 kişi var alayı Beşiktaşlı. Yanlış hatırlamıyorsam 4/4 başlamışlardı. Bizim durumlar karışık Real Madrid maçında 6 gol yedik filan. Akşam sürekli bu maçı konuştuk 4 gün. Maçın ilk yarısında rezillik diz boyu 2 3 gol yemeden yırttık. İkinci yarıda 1 gol atınca zaten dedim aha geliyoruz. Amfide 1-0 iken kendinden geçen karga sempatizanları 1-1 olunca sustu. Bizler başladık bağırmaya artık 2 gol gelince ses filan kalmadı arka taraftan ön sıralara kadar inmişizdir amfide. Küfür filan edemiyorsun başımızda nöbetçi astsubay mevcut. 2-1 sonrası Melo olayı ile onlar sinirden, biz zevkten kendimizden geçtik. 1 hafta boyunca yok 5 yok 6 atacağız diyen koğuş arkadaşlarım acemilik boyunca futbol hakkında konuşmadı.

Boşuna dememişler "havaya girdin mi Galatasaray çakar sana."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt