- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
As
Foruma bir tecavüz mü söz konusu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufak bir sis bulutu diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
As
Foruma bir tecavüz mü söz konusu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufak bir sis bulutu diyelim.
Geldiği ilk gün bişeylerin değişeceğini sanmıstım. Olmadı.Bir zamanlar Denizlici'ydik değil mi..
Bad gateway 502 forum adminleri akşamdan kalma demek.Bad Gateway 502 nefret ediyorum![]()
Geldiği ilk gün bişeylerin değişeceğini sanmıstım. Olmadı.
Sonra 1 maç geçti. Gene olmadı.
3-5 maç daha geçti. Hala olmadı.
Dedim ki bu iş olmayacak. O sıra takım içi sabote vardı. Muhattap bir yönetici yoktu. Dağınık bir haldeydik. Birilerinin cep doldu o zamanlar sadece. Baska da gram katkısı olmadı.

ANKARAGUCU - BEŞİKTAŞ -6 [14.3.1993] Tuğrul Yenidoğan Arşivi - YouTube
Şu gollere bir bakın ya.Bize sürekli 8-0 8-0 Zalad şike diyenler buna ne diyecek?Tam tinerci bunlar. :asd22:
sinan engin de o yıl ankaragücündeydi
Kendisi hiç şike mike demedi değil mi?
geveliyor bişeyler ama görmüş gibi söylemiyor dışarıdan duymuş gibi bıdı bıdı yapıyor çünkü kendisi aracılığı ile zalada bizim maçta göstereceği performansa karşılık bjkya "tekrar" transfer olabileceğini futbolculuk sonrasıda kaleci antr. olarak kalabileceği iletilmiş.
Allahim bu yönetim acilen gitmeli.. Topal'i fln getireceklerdi..
Yahu adamlarin alayi capsiz, bir trülü göndermek lazim.
Attirmasina gerek yok. Bizim orda Carole var. Caner dedigin herif orta acacak diye Carole gibi komple bir bek'i kesmek dogru olmaz. Kaldi ki Caner Erkin dediginiz oyuncu ne kadar iyi orta acsa da takim oyunu anlaminda sirf zarar, aldigi her topu güm düye ceza sahasina gönderiyor.topal'ı bilmemde caner eren'e net 15 tane attırırdı.
Attirmasina gerek yok. Bizim orda Carole var. Caner dedigin herif orta acacak diye Carole gibi komple bir bek'i kesmek dogru olmaz. Kaldi ki Caner Erkin dediginiz oyuncu ne kadar iyi orta acsa da takim oyunu anlaminda sirf zarar, aldigi her topu güm düye ceza sahasina gönderiyor.
Defansi rezil oglu rezil, Inter'de gördük bunu, EURO da gördük..
Kaldi ki Carole gecen sezon forvetimiz olsaydi net 8-10 gol attirmisti, kacirdigimiz gollere bakin.