Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir zamanlar Denizlici'ydik değil mi..
Geldiği ilk gün bişeylerin değişeceğini sanmıstım. Olmadı.
Sonra 1 maç geçti. Gene olmadı.
3-5 maç daha geçti. Hala olmadı.

Dedim ki bu iş olmayacak. O sıra takım içi sabote vardı. Muhattap bir yönetici yoktu. Dağınık bir haldeydik. Birilerinin cep doldu o zamanlar sadece. Baska da gram katkısı olmadı.

Bad Gateway 502 nefret ediyorum :D
Bad gateway 502 forum adminleri akşamdan kalma demek.

Bir de 503 var o bambaşka hatuna gittiler anlamı geliyor 2-3 güne kadar uzayabiliyor

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Geldiği ilk gün bişeylerin değişeceğini sanmıstım. Olmadı.
Sonra 1 maç geçti. Gene olmadı.
3-5 maç daha geçti. Hala olmadı.

Dedim ki bu iş olmayacak. O sıra takım içi sabote vardı. Muhattap bir yönetici yoktu. Dağınık bir haldeydik. Birilerinin cep doldu o zamanlar sadece. Baska da gram katkısı olmadı.

Hemen savunmaya geçme yahu,Denizli'yi ilk önerenlerden biri benim forumda. :D

Aynı düşünüyoruz seninle.Kariyerinin son volesini vurdu Denizli,geçti gitti.

Tüketici fiyatları bazında ağustosta en yüksek fiyat artışı yüzde 18,77 ile spor müsabakalarına giriş ücretinde görüldü.

:bansign:

Levent Nazifoğlu: "Mehmet Topal, Fenerbahçe ile anlaşmasaydı devreye girebilirdik. Bizden bu konuda izin istedi ama sonra anlaşınca olmadı."

direkten dönmüşüz valla

Sa Beyler

Dick 1 haftadir Hollanda'daymis
Adami kurtarici olarak getirdiler ama adam asil simdi kalip takimi duzeltecegine ilk isi Hollandaya tatile gitmis

Dickip gidecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendisi hiç şike mike demedi değil mi?

geveliyor bişeyler ama görmüş gibi söylemiyor dışarıdan duymuş gibi bıdı bıdı yapıyor çünkü kendisi aracılığı ile zalada bizim maçta göstereceği performansa karşılık bjkya "tekrar" transfer olabileceğini futbolculuk sonrasıda kaleci antr. olarak kalabileceği iletilmiş.

geveliyor bişeyler ama görmüş gibi söylemiyor dışarıdan duymuş gibi bıdı bıdı yapıyor çünkü kendisi aracılığı ile zalada bizim maçta göstereceği performansa karşılık bjkya "tekrar" transfer olabileceğini futbolculuk sonrasıda kaleci antr. olarak kalabileceği iletilmiş.

O zaman şike yok ama teşvik var diyebilir miyiz?

Allahim bu yönetim acilen gitmeli.. Topal'i fln getireceklerdi..

Yahu adamlarin alayi capsiz, bir trülü göndermek lazim.

topal'ı bilmemde caner eren'e net 15 tane attırırdı.
Attirmasina gerek yok. Bizim orda Carole var. Caner dedigin herif orta acacak diye Carole gibi komple bir bek'i kesmek dogru olmaz. Kaldi ki Caner Erkin dediginiz oyuncu ne kadar iyi orta acsa da takim oyunu anlaminda sirf zarar, aldigi her topu güm düye ceza sahasina gönderiyor.
Defansi rezil oglu rezil, Inter'de gördük bunu, EURO da gördük..

Kaldi ki Carole gecen sezon forvetimiz olsaydi net 8-10 gol attirmisti, kacirdigimiz gollere bakin.

caner-senede 15 asist- üstelik tek kişiye
karpatların maradonası :005:

ya çift forvet oynassaydık ve caner bizde olsaydı.
offf dünya gol rekorları

edit. 4-3-3 \ 4-2-4 +caner cl h.o

Muslera sakatlanmış antremanda..

Sokacam milli takımlarına ya ne zaman oyuncu göndersek sakatlanıp geliyor çoğu

Attirmasina gerek yok. Bizim orda Carole var. Caner dedigin herif orta acacak diye Carole gibi komple bir bek'i kesmek dogru olmaz. Kaldi ki Caner Erkin dediginiz oyuncu ne kadar iyi orta acsa da takim oyunu anlaminda sirf zarar, aldigi her topu güm düye ceza sahasina gönderiyor.
Defansi rezil oglu rezil, Inter'de gördük bunu, EURO da gördük..

Kaldi ki Carole gecen sezon forvetimiz olsaydi net 8-10 gol attirmisti, kacirdigimiz gollere bakin.

sol acık olarak dedim. caner zaten sol acıktı, sonradan bek oynatılmaya basladı.

yeni nesil beklerin cogunda defans yok. carole karabük macının son dakikalarında yakıyordu takımı. Gs seviyesindeki bir topcu öyle gecilmez dicem ama geciliyorlar iste. bu carole'yi kötü topcu yapmıyor ama net olarak sağlam gözüksede carole'ninde defansif sorunları var.

caner hem acık hem beke cok ii alternatif olurdu.

inter'de şükran icin bilerek mi oynamadı bilemicem ama bu karı milleti tehlikeli aga, istedikleri gibi oynatıyorlar :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt