Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üyenin biri arda ve ozana ağar küfür etti haksızlığa uğradığını düşündüğü için
Emrah admin sinirlerine hakim olamadı oda küfür etti
İnsanlık halidir ama burda gerçekten hepimiz bazen çok fazla ileri gidiyoruz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Aydın kardeşimizin dediği gibi ben forumda beyefendiliğimi hep korumuşumdur ama arkadaş fazla zorladı üyelerimize küfür edince dayanamadım.
-Tapatalk-

Bu Everton çok dengesiz takım yav,ne zaman ne yapacağını hiç kestiremiyorsun.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Seyit mehmet ozkan neler demis futbolculari hakkinda lan. Sokup sokup cikarmis adam resmen.
Masallah goz kanatan bir guzellik. Juride toplu halde butun goz kusurlari mevcuttu sanirim![]()
Türkiye güzelimiz
Aslinda tam ihtiyacimiz olan bir yonetici tipi. Resmen herif g.te g.t demis ya muazzam birsey. Ama adamin yaptigi yatirimlar ortada sirf pas sistemleri gelissin diye footbonaut sisteminin klonunu yaptirtti ama hala ayni tas iseler cildirmis herif.Bu adam neden bu akdar sinirlenmiş ki? Bu şartlarda Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularını sabah akşam falakaya yatırmak gerek![]()
Sence bunların yerine box to box çift yönlü 8 numaramı almalıyız yoksa amc alıp 4-2-3-1 e devammı?Selçuk&Sneijder'den kurtulduğumuz gü bu klüp çoğu derdindende kurtulacak renktaşlar görürsünüz
Sence bunların yerine box to box çift yönlü 8 numaramı almalıyız yoksa amc alıp 4-2-3-1 e devammı?
Wilshere güzel olur cidden. Kulüp doktorları bi İngiliz görmüş olurlar.şöyle birşey var renktaş eğer Tolga gerçek manada b2b olarak hücumada katkı vermeye başlarsa gerçekten tüm parayı amc'ye gömmeyi isterim ben özellikle arsenal'de istenmeyen WILSHERE i çok isterim yok ama Tolga sadece defansif olarak oynamaya devam ederse iki tane B2B orta saha ile 4-3-3 e geçmek isterim