Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk İnan konusunda Levent iyi mamalanmış. Haber sızdırma karşılığında ayarlanmış.

Sneijder'i son maçta çıkmaması bence adaletsizdi ama Levent öyle laflar etti ki resmen ayarlandığı belli bu iş için.

Üyenin biri arda ve ozana ağar küfür etti haksızlığa uğradığını düşündüğü için

Emrah admin sinirlerine hakim olamadı oda küfür etti

İnsanlık halidir ama burda gerçekten hepimiz bazen çok fazla ileri gidiyoruz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Merhaba

Emrah admin küfür etmişse o üye haksızdır

İyi forumlar

Aydın kardeşimizin dediği gibi ben forumda beyefendiliğimi hep korumuşumdur ama arkadaş fazla zorladı üyelerimize küfür edince dayanamadım.

-Tapatalk-

sund-everton maçı var
özellikle de lukaku şov var:hat:

dk.76 denayer oyuna girdi.

Son düzenleme:
Bu Everton çok dengesiz takım yav,ne zaman ne yapacağını hiç kestiremiyorsun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

CsLbjqCXEAA7VK2.jpg

Türkiye güzelimiz

Seyit mehmet ozkan neler demis futbolculari hakkinda lan. Sokup sokup cikarmis adam resmen.

Bu adam neden bu akdar sinirlenmiş ki? Bu şartlarda Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularını sabah akşam falakaya yatırmak gerek :)
Aslinda tam ihtiyacimiz olan bir yonetici tipi. Resmen herif g.te g.t demis ya muazzam birsey. Ama adamin yaptigi yatirimlar ortada sirf pas sistemleri gelissin diye footbonaut sisteminin klonunu yaptirtti ama hala ayni tas iseler cildirmis herif.
Bu tur yoneticiler hizla artmali anca o sekilde duzluge cikar futbolumuz

Derbi günü gelse de 8tasa caksak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuk&Sneijder'den kurtulduğumuz gü bu klüp çoğu derdindende kurtulacak renktaşlar görürsünüz

Sence bunların yerine box to box çift yönlü 8 numaramı almalıyız yoksa amc alıp 4-2-3-1 e devammı?

şöyle birşey var renktaş eğer Tolga gerçek manada b2b olarak hücumada katkı vermeye başlarsa gerçekten tüm parayı amc'ye gömmeyi isterim ben özellikle arsenal'de istenmeyen WILSHERE i çok isterim yok ama Tolga sadece defansif olarak oynamaya devam ederse iki tane B2B orta saha ile 4-3-3 e geçmek isterim

şöyle birşey var renktaş eğer Tolga gerçek manada b2b olarak hücumada katkı vermeye başlarsa gerçekten tüm parayı amc'ye gömmeyi isterim ben özellikle arsenal'de istenmeyen WILSHERE i çok isterim yok ama Tolga sadece defansif olarak oynamaya devam ederse iki tane B2B orta saha ile 4-3-3 e geçmek isterim
Wilshere güzel olur cidden. Kulüp doktorları bi İngiliz görmüş olurlar.

Türkiye güzelimiz Türkiye'nin yüzünü simgeliyor işte.

Torpilin olduktan sonra kör ol yinede örnek hakem de olursun bilmem pilot da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt