Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş ne yapıp ne edip saçmalamayı başarmış.

Şenol Güneş: "Galatasaray ilk yarıda üstün oynadığından 2 gol atmadı, bizim hatamızdan attı"
Şenol Güneş: "İkinci yarıda Tosic'in gördüğü kart hareketi Aboubakar'a yapıldığında verilmedi."
Şenol Güneş: "Biz bugün galibiyeti hak ettik. Evet seyirci avantajımız var ama oyun oynayan ama ilk yarı bunu başaramayan bir takımdık."

Senol aglakligi adi konulamayan bir aglaklik.
Ham karakterine uygun bir takima gitti. Papaz her zaman pilav yemez ama max 2sene surer sefa surerse ondan sonra daha buyuk aglamalar gorecegiz.

Havadaki tozdan nem kapan adam

ulan 20 yıldır neredeyse bitek biz şampiyon oluyoruz kendimizi nasıl yenelim.

Senol Günes ne aglak bir adamsin ya. Ülkedeki tüm gelinler kina gecesine senin kadar aglamamistir, bi sus artik ya hep magdursun hep magdursun.

Baslatma simdi Tosic'ine, Aboubakar'ina, hataniza. Ulan top görmediniz ilk yarida, Muslera yere bile yatmadi 45 dakikada, sen ne anlatiyorsun.

Şenol Güneş'in basın toplantılarını izlemiyorum ben. Çünkü galip gelse de, puan kaybı yaşasa da her basın toplantısında ağlıyor ve anlattıklarından da hiçbir b.k anlaşılmıyor.

a040044505e52939b458d969ae9440e3.jpg

Devre arası iki transfer yapılsa şu kadroya uçarız varya 1)Hızlı stoper 2)Orta sahaya Badou Ndiaye

Bu sezon bu takıma güvenmek zorundayız.
Devre arası 1 adet stoper transferi yetecektir. Olmasa bile bu takım şampiyonluğa çok yakın.

Yarın maçın kilit adamları : Muslera, Chedjou, Sneijder, Bruma

Olacak.

Kazanma şansımız olması için yarın mutlaka

1. Muslera iyi bir maç çıkarmalı.
2. Chedjou gereksiz risklere girmeden konsantre biçimde oynamali.
3. Sneijder ofansif yeteneklerini daha fazla kullanmalı.
4. Bruma topları daha akli ile kullanmalı ve egoist olmamalı.
Ched s.çmasa bu arkadaşlar maçı almıştı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri Selçuk Chedjou Sneijder'in olmadığı bir 11 izlemek istiyorum artık ben Cavanda Serdar Poldi De Jong gibi adamlar dönsün biran önce buna Sinan eklenebilir hatta Semih Kaya

BİLGİ | Lukas Podolski, takımla birlikte antrenmanda yer aldı.
BİLGİ | Serdar Aziz, havuzda koşu programı gerçekleştirirken Nigel de Jong’un kuvvet çalışması devam etti.
BİLGİ | Kolbeinn Sigthorsson’a ise kuvvet çalışmasının ardından kulüp doktorumuz Dr. Yener İnce tarafından özel bir iğne tedavisi yapıldı.

Şenol Güneş ne yapıp ne edip saçmalamayı başarmış.

Şenol Güneş: "Galatasaray ilk yarıda üstün oynadığından 2 gol atmadı, bizim hatamızdan attı"
Şenol Güneş: "İkinci yarıda Tosic'in gördüğü kart hareketi Aboubakar'a yapıldığında verilmedi."
Şenol Güneş: "Biz bugün galibiyeti hak ettik. Evet seyirci avantajımız var ama oyun oynayan ama ilk yarı bunu başaramayan bir takımdık."

iyi ki bize gelmemiş bu.bejeke ye gittiği için üzülmüştüm ama bizim başımızda böyle demeçler verseydi daha çok üzülürdüm.

iyi ki bize gelmemiş bu.bejeke ye gittiği için üzülmüştüm ama bizim başımızda böyle demeçler verseydi daha çok üzülürdüm.
yahu bu adamı isteyenler çoktu burda , ağlak herifin teki yakışır mı bizim camiamıza..tam bjk için biçilmiş kaftan bu herif.

Onu bunu bilmem bize UST DUZEY stoper ve stoperler lazim. Oyle Denayer gibi coluk cocukla olmaz stoper bolgesi. Tecrube , lider lazim. Denayer defans problemimizi cozmez. Ancak lider , hava hakimiyeti yuk , pozisyon bilgisi yuksek bir stoperin yaninda Denayer cok katki verir. Ama Bata - Denayer falan yalan is. Balta cok iyi ama yeteri kadar agresif degil.

Dilim varmiyor soylemeye ama su Kjaer tma bizlik adammisti beyler...

Neyse stopere yillik 4m verecek enayi paramizda yok.

Orta sahaya gelecek olursak. Tolga yaninda aynen Tolga gibi ofansif yonu biraz daha etkili oyuncu dusunun muthis olur. Selcuk falan sifir katki aga. Dikkatle izliyorum yeminle acaba biz mi haksizlik ediyoruz diye yok , adam otlaniyor sahada.

Onu bunu bilmem bize UST DUZEY stoper ve stoperler lazim. Oyle Denayer gibi coluk cocukla olmaz stoper bolgesi. Tecrube , lider lazim. Denayer defans problemimizi cozmez. Ancak lider , hava hakimiyeti yuk , pozisyon bilgisi yuksek bir stoperin yaninda Denayer cok katki verir. Ama Bata - Denayer falan yalan is. Balta cok iyi ama yeteri kadar agresif degil.

Orta sahaya gelecek olursak. Tolga yaninda aynen Tolga gibi ofansif yonu biraz daha etkili oyuncu dusunun muthis olur. Selcuk falan sifir katki aga. Dikkatle izliyorum yeminle acaba biz mi haksizlik ediyoruz diye yok , adam otlaniyor sahada.

kerem demirbay,carrilo ve john terry

Arkadaşlar kuvvet çalışması tam olarak ne oluyor ? Yani oyuncu iyileşmiş mi oluyor ? Jong ve sigdorson kuvvet çalışması yapıldı yazıyor da sitede , yani şimdi bunlarda bir sıkıntı kalmadı mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hemde EURO otlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt