Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ct3oPQoW8AAKwFh.jpg

ömere bak milli takıma döndü diye saçını boyamış şımarmış hemen xd

yalnız o fotodaki herkes Galatasaray'lı bildiğim kadarıylan.

Surada Tolga harici milli takim seviyesinde futbolcu yok. Evet , Calhanoglu rezilleri oynuyor Milli Takimda.

Kisaca bizden bir nane olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer iyidir, hakkı yenildi milli takımda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ömer bana Chedjou'yu hatırlatıyor zaman zaman. Bazen abuk sabuk hatalar yapıyor Milli Takımda.

halit bey futbol görüşlerinizi takip etmekteyim gayet başarılı ancak beklerimizden hoşnut değilmişsiniz carole u beğenmiyormusunuz öyleyse neden?

halit bey futbol görüşlerinizi takip etmekteyim gayet başarılı ancak beklerimizden hoşnut değilmişsiniz carole u beğenmiyormusunuz öyleyse neden?

Ozan Bey Carole'ü çok severim, gayretli, iyi niyetli. Amaaa hücum katkısının Galatasaray seviyesinin altında görüyorum. Hücum konusunda Sabri kadar katkı veriyor kabul edelim.

Ömer bana Chedjou'yu hatırlatıyor zaman zaman. Bazen abuk sabuk hatalar yapıyor Milli Takımda.
Milli takımda sistem mistem yok o yüzden Yunus da sönük kalıyor mesela ama adam Bundesliga da Mainz'ın en iyi oyuncusu. Iki sezondur rüzgâr gibi esiyor ligde.

Bu bir tesadüf olamaz. Ömer, Hakan, Yunus gibi kendi takımlarında performansları ile öne çıkan gurbetçiler milli takımda çöp ilan ediliyor. Hadi bir tanesi böyle olur anlarım da hepsinin milli takımda kötü olması veya beklentileri karşılayamaması tesadüf olamaz bence.

Stoper yok ülkede. Çıkıp mecburiyetten Topalı stoper oynatıyorsun 33'lük Balta'yı hâlâ kadroya alıyorsun.

Bu düzende Bundesliga da Leverkusen'ın kaptanı olan ve her sene ligin iyi stoperlerinden biri olarak seçilen adama burun kıvırmak olmaz. Hem Yunus'un hem de Ömer'in Dortmund'a transfer olma ihtimali vardı ama Mainz Yunusu bırakmadı yerini dolduramayız diye, Leverkusen da Ömer için çok para istedi. Dortmund da gitti Dembele, Bartra gibi gençleri aldı.

Ozan Bey Carole'ü çok severim, gayretli, iyi niyetli. Amaaa hücum katkısının Galatasaray seviyesinin altında görüyorum. Hücum konusunda Sabri kadar katkı veriyor kabul edelim.

Akhisar a attığımız son golde verdiği pas ,bu durumun, gelecekte işler biraz daha rayına girince ,değişeceğini düşündürüyor bana

Carole'u ben dengeli bek olarak değerlendiriyorum savunma hattında bir bekin dengeli biri olması elzemdir diğer bekinde ofansif olabilir 2 side ofansif olursa bu sıkıntı olabilir barçada abidal ve dani alves bekleriyle oynuyordu mesela biri ofansif diğeri defansif. riekerink de sağda sarbiyi oynatıyor ofansif bek olarak ancak oda hücumu çok yeterli olmamasının yanında geridede inanılmaz aksatıyor. cavanda da ofansif den ziyade defansif katkısı daha fazla olan bir bek, linnes her açıdan yetersiz kalıyor, solbek yedeğimiz yok v.s v.s açtınız konu genel itibariyle doğru.

Volkan -GG-Ömer-Çağlar-Caner-Topal-Tolga-Hakan-Emre-Arda-Yunus ideal bir 4-6-0 takımı olur.

Milli takımda sistem mistem yok o yüzden Yunus da sönük kalıyor mesela ama adam Bundesliga da Mainz'ın en iyi oyuncusu. Iki sezondur rüzgâr gibi esiyor ligde.

Bu bir tesadüf olamaz. Ömer, Hakan, Yunus gibi kendi takımlarında performansları ile öne çıkan gurbetçiler milli takımda çöp ilan ediliyor. Hadi bir tanesi böyle olur anlarım da hepsinin milli takımda kötü olması veya beklentileri karşılayamaması tesadüf olamaz bence.

Stoper yok ülkede. Çıkıp mecburiyetten Topalı stoper oynatıyorsun 33'lük Balta'yı hâlâ kadroya alıyorsun.

Bu düzende Bundesliga da Leverkusen'ın kaptanı olan ve her sene ligin iyi stoperlerinden biri olarak seçilen adama burun kıvırmak olmaz. Hem Yunus'un hem de Ömer'in Dortmund'a transfer olma ihtimali vardı ama Mainz Yunusu bırakmadı yerini dolduramayız diye, Leverkusen da Ömer için çok para istedi. Dortmund da gitti Dembele, Bartra gibi gençleri aldı.

kerem demirbayı alamaz mıyız

balotelliyi alalım sene sonu

Selcuk'un yerin bize dikine dribbling yapabilen , teknigi yusek bir orta saha oyuncusu , ust duzey stoper , ust duzey sol ve sag bek. Ama Sag bek acil!

GSC olarak simdiden arastirma yapmaliyiz :D

Malum bazi spor medyalari buralari okuyor sonra haber yapiyor. Belki yonetimin dikkatini ceker :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt