Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer iyidir, hakkı yenildi milli takımda.Surada Tolga harici milli takim seviyesinde futbolcu yok. Evet , Calhanoglu rezilleri oynuyor Milli Takimda.
Kisaca bizden bir nane olmaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer iyidir, hakkı yenildi milli takımda.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ömer bana Chedjou'yu hatırlatıyor zaman zaman. Bazen abuk sabuk hatalar yapıyor Milli Takımda.
halit bey futbol görüşlerinizi takip etmekteyim gayet başarılı ancak beklerimizden hoşnut değilmişsiniz carole u beğenmiyormusunuz öyleyse neden?
Milli takımda sistem mistem yok o yüzden Yunus da sönük kalıyor mesela ama adam Bundesliga da Mainz'ın en iyi oyuncusu. Iki sezondur rüzgâr gibi esiyor ligde.Ömer bana Chedjou'yu hatırlatıyor zaman zaman. Bazen abuk sabuk hatalar yapıyor Milli Takımda.
Ömer iyidir, hakkı yenildi milli takımda.
Ozan Bey Carole'ü çok severim, gayretli, iyi niyetli. Amaaa hücum katkısının Galatasaray seviyesinin altında görüyorum. Hücum konusunda Sabri kadar katkı veriyor kabul edelim.
Ozan Bey Carole'ü çok severim, gayretli, iyi niyetli. Amaaa hücum katkısının Galatasaray seviyesinin altında görüyorum. Hücum konusunda Sabri kadar katkı veriyor kabul edelim.
kerem demirbayı alamaz mıyızMilli takımda sistem mistem yok o yüzden Yunus da sönük kalıyor mesela ama adam Bundesliga da Mainz'ın en iyi oyuncusu. Iki sezondur rüzgâr gibi esiyor ligde.
Bu bir tesadüf olamaz. Ömer, Hakan, Yunus gibi kendi takımlarında performansları ile öne çıkan gurbetçiler milli takımda çöp ilan ediliyor. Hadi bir tanesi böyle olur anlarım da hepsinin milli takımda kötü olması veya beklentileri karşılayamaması tesadüf olamaz bence.
Stoper yok ülkede. Çıkıp mecburiyetten Topalı stoper oynatıyorsun 33'lük Balta'yı hâlâ kadroya alıyorsun.
Bu düzende Bundesliga da Leverkusen'ın kaptanı olan ve her sene ligin iyi stoperlerinden biri olarak seçilen adama burun kıvırmak olmaz. Hem Yunus'un hem de Ömer'in Dortmund'a transfer olma ihtimali vardı ama Mainz Yunusu bırakmadı yerini dolduramayız diye, Leverkusen da Ömer için çok para istedi. Dortmund da gitti Dembele, Bartra gibi gençleri aldı.
Ateşle gelsin canımsAndroid için FIFA 17 apk linki atabilirim ilgilenen varsa
Celtic'in 13 yaşındaki oyuncusu Karamoko Dembele, Hearts ile bugün oynanan U20 maçında ilk kez forma giydi.
![]()
U2 falandır yahu o bir sıfır fazla yazmışlardır. Tost ederler veledi