Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
766e12c7dbaefe108b2cef7dd611039f.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riva' nın güncel değeri belki konuşulan kadardır, konunun uzmanları da aşağı yukarı bu rakamlardan bahsediyorlardı...Ancak adı üstünde 'Güncel'...Yani ''Tapu bir tarafa, para bir tarafa''...

Bugünkü rayiç bedel üzerinden tutarın, ancak yıllar sonra kulüp hesabına geçeceği bir anlaşmayı izah edebileceklerini sanmıyorum. Bilmediğimiz başka belirleyici ayrıntılar yoksa bu iş olmaz gibime geliyor. Camia içinde bu işlerin uzmanı onca kişi bir şekilde gerçekleri ortaya koyup engelleyecektir...
Rivayi satmak yerine gyo kurup kendin inşaatını yapar satarsan 10 katını kazanırsın.

Bak burda oturduğum yerden bakıyorum 4.leventte bir insaat sirketinin ismi lazim degil kuleleri var adamlar orayı bir araba firmasından 10 milyona mi ne almislar.

Tek kuleden 250 milyon dolar kazandılar. Sonra yan araziyi alıp diğer kuleyi diktiler.

Rivaya rezidans yapılmaz ama villa yapılır. Floryaya ise devlet ile ortak bir girişim yapılabilir orda tek başımıza iş yapmamız çok zor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devre arasında çok zor oyuncu alırız bide fiyatı yüksek olur kimse sana devre arası oyuncu vermez herkes yıllık planlama yapıyor b2b en az 2 tane lazım birtanede stoper çok güzel takım oluruz hermaç 3 lük dediğin oyuncu dortmund castro aynı özelliklere sahip alırken 13mil€ verdiler böyle oyuncular nerden baksan 10 15 milyon € olur oda min

Bilmemde renktaş devre arası kesin olarak hamit-sabri-de jong-selçuk-chedjou-semih-salih-jem-endoğan gibi yüklerden kurtulup adam akıllı takıma çağ atlatacak iki transfere ihtiyacımız var
1 B2B ortasaha
1 Lider stoper
ortasaha Tolga gibi dinamik çok yüksek kondisyonlu olmalıki her maç ortasahada net bir üstünlük kurabilelim domine edebilelim her maçı çünki maç gerçekten ortasahada kazanılıyor çok yüksek fiyatlara çıkamayacağımız için takas+para ile Badou Ndiaye'yi alabiliriz eğer pres gücünü yukarı çekebilirsek mükemmel bir partner olur Tolga'ya.Dribling yapar hızlıdır sürekli ileri top taşır sürekli oyunun içinde atak gücümüzü çok yükseltir mücadeleci ruhu ilede Tolga ile ortasaha olarak her takıma üstünlük kurarız. Tolga-Badou ikilisi benim ortasahadan beklediğim hemen herşeyi karşılar
Stoper'de böyle güçlü uzun boylu bir adam olmasını isterim bu ligde öyle stoperler iş yapıyor bak Srtel-Dougao-Kana-Biyik-Akaminko bu adamlar'ın hepsi iyi iş yapmıştır bu ligde o yüzden tecrüneli +26 yaş uzun boylu pozisyon bilgisi yüksek birisini çok isterdim Subotic sakatlık sorunu olmasa bu tanıma harfiyen uyuyor ama çok riskli daha risksiz Abdennour-Raúl AlbiolAdil Rami gibi adamlara yönelmeliyiz

Forumda bir tuhaflık yok mu? Yoksa benim kullandığım bilgisayarlar mı kafayı yemiş durumda? Mesela bu başlığa en son yazan kişi olarak Melih gözüküyor ama konu içeriğinde Enes var, yazdığım mesajı göremiyorum ama sonra biri benden alıntı yapmış göremediğim mesajım üzerinden filan çok tuhaf...

Forumda bir tuhaflık yok mu? Yoksa benim kullandığım bilgisayarlar mı kafayı yemiş durumda? Mesela bu başlığa en son yazan kişi olarak Melih gözüküyor ama konu içeriğinde Enes var, yazdığım mesajı göremiyorum ama sonra biri benden alıntı yapmış göremediğim mesajım üzerinden filan çok tuhaf...

Farkindayiz herkes de var bu problem, f5 yapinca en son yorumu gorebiliyorsun ama ana sayfaya gecip tekrar ayni konuya tiklayinca gene aynisi oluyor.

Ben de dünden beri şimdiye dek Tapa dan giremiyordum. Girince de senin dediğini aynısı oluyordu. Tapa da başka bilgisayar da başka kişiler son yazan kişi oluyordu konuda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dün telegolde inan kıraç duygun ve ünal başkan açıklamalarda bulundu yani gk izin çıkmıcak gibi konuştular
İnan kıraç ünal aysalı tekrar getirmek istiyor
Ünal aysalda üstü örtülü konuştu oda izin vermedi riva ve florya için
Tekrar başkan olurmusunuz sorusuna ilerki günlerde konuşucam dedi
Bazı gk üyeleri başkanı ikna girişimlerine başladı eğer ikna olursa tekrar başkan olabilir

Levent Nazifoğlu: Bütün sakatlıklarımız iyileşti. Sadece Sighthorsson’un ufak bir rahatsızlığı vardı. O da iyileşti. #GSlive

Levent Nazifoglu´nun konusma tarzini seviyorum, adam kiro, takir takir konusuyor aslanlar gibi. Dogru yada yanlis, ama adam ates ediyor, sertlik var sözlerinde.

Hic kimse IBB´yi konusmuyor, bana göre bu ligin bu sezon en iyi takimi. Konyaspor macinda da resmen hakem katliami yasanadi, iki tane bukadar net penaltinin verilmemesini, uzun süredir ilk defa gördüm. Bir pozisyonda net eli ile topu celiyor kornere, digerinden de rakip oyuncu calim yedikden sonra ceza sahasi icinde, süperman gibi dokanin bacaklarina ucus yapiyor...

Büyük kulüplerde en ufak hatalarda, hemen hakem baski altina aliniyor. IBB resmen katliama ugramis, ama konusan yok.

Abdullah hocamin dönmesi ile, IBB´nin ikinci ligden nerelere geldigini görmek sevndirici. Belediye takimlarini sevmem, ama abdullah hocanin oynattigi futbol olsun, ibbnin taraftar grubu olsun, sempatik kiliyor bana oralari. Cengiz Ünder´in de bu dönem icinde ilk 11 oynamasi, da ayrica sevindirici.

Arena´da oynacagamiz IBB maci, bu sezona dek, en zor maclardan bir tane olacak. Cok iyi cikiyorlar kontr ataklara, ve ileride bitirebilen oyuncular var. Mehmet Batdal´da süperligde sonunda tüm yetenegi ile ayak basmis gibi. 1.95 boyuna nazaran, cok hareketli ileride.

Hic kimse IBB´yi konusmuyor, bana göre bu ligin bu sezon en iyi takimi. Konyaspor macinda da resmen hakem katliami yasanadi, iki tane bukadar net penaltinin verilmemesini, uzun süredir ilk defa gördüm. Bir pozisyonda net eli ile topu celiyor kornere, digerinden de rakip oyuncu calim yedikden sonra ceza sahasi icinde, süperman gibi dokanin bacaklarina ucus yapiyor...

Büyük kulüplerde en ufak hatalarda, hemen hakem baski altina aliniyor. IBB resmen katliama ugramis, ama konusan yok.

Abdullah hocamin dönmesi ile, IBB´nin ikinci ligden nerelere geldigini görmek sevndirici. Belediye takimlarini sevmem, ama abdullah hocanin oynattigi futbol olsun, ibbnin taraftar grubu olsun, sempatik kiliyor bana oralari. Cengiz Ünder´in de bu dönem icinde ilk 11 oynamasi, da ayrica sevindirici.

Arena´da oynacagamiz IBB maci, bu sezona dek, en zor maclardan bir tane olacak. Cok iyi cikiyorlar kontr ataklara, ve ileride bitirebilen oyuncular var. Mehmet Batdal´da süperligde sonunda tüm yetenegi ile ayak basmis gibi. 1.95 boyuna nazaran, cok hareketli ileride.
Beşiktaş ile yaptıkları hazırlık maçında hiç beğenmedim.

forumda sıkıntı mı var düne ait mesajlar dışında başka birşey göremiyorum cookieleri de sildim ama aynı bildirimler tekrar tekrar geliyor..

Bilgisayardan girince bende 2 gün önceki mesajlar görünüyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt