- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Aysal da benzer birşey yapmıştı. O da hem yöneticilerin bazıları hem Terim için onlar olmadan da yönetirim tuzağına düşmüştü.
Milli takım dünya kupasına katılamazsa Şenol lig bitmeden geçer milli takımın başına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal da benzer birşey yapmıştı. O da hem yöneticilerin bazıları hem Terim için onlar olmadan da yönetirim tuzağına düşmüştü.
West hamdan kovulan bilic neden tr ye gelsinBenim aklimda soyle bir sey var 1 seneye olabilecekler acisindan:
Galatasaray ---> Secim sonrasi yeni yonetim Fatih Terim'i getirecek
Fenerbahce ---> Sene sonu Aziz'in vadesi dolacak ve Ersun donecek
Besiktas ---> Senol tekmelenecek, West Ham'dan kovulan Bilic gelecek
Trabzonspor ---> Ersun'un yerine Senol'un getirilmesi icin her sart zorlanacak
Milli Takim ---> Ikinci Abdullah Avci donemi baslayacak
Tudor da Avrupa'da bir kulube dogru yol alir. Bunlar olmasini istedigim seylerden ziyade olacagina inandigim seyler.
Benim aklimda soyle bir sey var 1 seneye olabilecekler acisindan:
Galatasaray ---> Secim sonrasi yeni yonetim Fatih Terim'i getirecek
Fenerbahce ---> Sene sonu Aziz'in vadesi dolacak ve Ersun donecek
Besiktas ---> Senol tekmelenecek, West Ham'dan kovulan Bilic gelecek
Trabzonspor ---> Ersun'un yerine Senol'un getirilmesi icin her sart zorlanacak
Milli Takim ---> Ikinci Abdullah Avci donemi baslayacak
Tudor da Avrupa'da bir kulube dogru yol alir. Bunlar olmasini istedigim seylerden ziyade olacagina inandigim seyler.
Tudor şampiyon olursa. Yönetimin değişeceğini düşünmüyorum. Tudor da kalır. Keşke milanın hocası gitse de Fatih Terim milanın başına geçse xd
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani ilk ve ikinci devrelerin son 15'er dakikası mutlaka gol buluyoruz.Bize birtakım şeyleri gösterebilecek bir istatistik.
ilginç takip etmek lazım bunu , hep oyun başlangıcında yiyip oyun sonlarına doğru atmışız.Galatasaray'ın gol attığı dakikalar
![]()
Galatasaray'ın gol yediği dakikalar
![]()
Bu haftasonu bir hazırlık maçı oynayacağız ama rakip belli mi bilgisi olan var mı?
Sergen 2000 doğumlularla ilgili geniş çaplı bir analiz yazısı bekliyorum senden metin oktaya aç konuyu sabitlicem. Oyuncu özellikleri potansiyel vs belirt içeriklerde.haftasonu mu bilmiyorum ama rizespor ile özel maç yapacakmışız,fotomaçta gördüm
Sergen 2000 doğumlularla ilgili geniş çaplı bir analiz yazısı bekliyorum senden metin oktaya aç konuyu sabitlicem. Oyuncu özellikleri potansiyel vs belirt içeriklerde.

O yoğun herhalde o yüzden senden bekliyorum.kendi bildikleirmizi yazarım ama gökay abinin bi yazısı vardı onu bulayım,en iyi bilgiye o sahip çünkü.bi de Gökay Akpınar abi de böyle bişey yapabilir.yine genc scout da bilgiler vardı galiba hepsi ile ilgili....ordan da bilgi toplar hallederiz.iyi olur![]()