Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklimda soyle bir sey var 1 seneye olabilecekler acisindan:

Galatasaray ---> Secim sonrasi yeni yonetim Fatih Terim'i getirecek
Fenerbahce ---> Sene sonu Aziz'in vadesi dolacak ve Ersun donecek
Besiktas ---> Senol tekmelenecek, West Ham'dan kovulan Bilic gelecek
Trabzonspor ---> Ersun'un yerine Senol'un getirilmesi icin her sart zorlanacak
Milli Takim ---> Ikinci Abdullah Avci donemi baslayacak

Tudor da Avrupa'da bir kulube dogru yol alir. Bunlar olmasini istedigim seylerden ziyade olacagina inandigim seyler.

Tudor da Avrupa'da bir kulube dogru yol alir. Bunlar olmasini istedigim seylerden ziyade olacagina inandigim seyler.
West hamdan kovulan bilic neden tr ye gelsin
Elbet bi epl takimina kapak atar.

Tudor şampiyon olursa. Yönetimin değişeceğini düşünmüyorum. Tudor da kalır. Keşke milanın hocası gitse de Fatih Terim milanın başına geçse xd

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor şampiyon olursa. Yönetimin değişeceğini düşünmüyorum. Tudor da kalır. Keşke milanın hocası gitse de Fatih Terim milanın başına geçse xd

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milan bu sene ilk 4'u zorlamazsa Carlo Ancelotti'yi getirirler gibi duruyor.

Gerci gecen Conte "Italya'ya donmeyi dusunuyorum." tarzi bir aciklama yapti. Ben Inter'e gitsin isterim, ama Juve veya Milan'a gelecek gibi.

DLNUA1QWkAIsidl.jpg

Yani ilk ve ikinci devrelerin son 15'er dakikası mutlaka gol buluyoruz.Bize birtakım şeyleri gösterebilecek bir istatistik.

Daha öncede yazmıştım rakipler maç başında ciddi efor harcıyolar ilk 30 dk gol atamazsak bile sonraki 15 dk da işimiz daha kolay oluyor , 90 dk kafa kafaya bize rakip olan tek takım karabük çıktı şimdiye kadar tabi yine 90 da yediler ama iyi dayandılar.

[FONT=&quot]Galatasaray'ın gol attığı dakikalar [/FONT]

DLNUA1QWkAIsidl.jpg

[FONT=&quot]Galatasaray'ın gol yediği dakikalar

[/FONT]
DLNURgSW0AA3Cm3.jpg

Galatasaray'ın gol attığı dakikalar

DLNUA1QWkAIsidl.jpg

Galatasaray'ın gol yediği dakikalar

DLNURgSW0AA3Cm3.jpg
ilginç takip etmek lazım bunu , hep oyun başlangıcında yiyip oyun sonlarına doğru atmışız.

hızlı dikine oynasak da hemen gol bulmakta zorlanıyoruz demek ki.Baskıyı artırıp şeytanın ayağını kırmaya çalışıyoruz.Son pas ve gol vuruşlarında sorun var gibi ..

İlk 30 dakikayı gol yemeden geçirmeyi öğrenmemiz lazım birazda Muslera o efsane formuna ulaşırsa tadından yenmez işte ...

Bu haftasonu bir hazırlık maçı oynayacağız ama rakip belli mi bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu haftasonu bir hazırlık maçı oynayacağız ama rakip belli mi bilgisi olan var mı?

haftasonu mu bilmiyorum ama rizespor ile özel maç yapacakmışız,fotomaçta gördüm
Sergen 2000 doğumlularla ilgili geniş çaplı bir analiz yazısı bekliyorum senden metin oktaya aç konuyu sabitlicem. Oyuncu özellikleri potansiyel vs belirt içeriklerde.

Sergen 2000 doğumlularla ilgili geniş çaplı bir analiz yazısı bekliyorum senden metin oktaya aç konuyu sabitlicem. Oyuncu özellikleri potansiyel vs belirt içeriklerde.

kendi bildiklerimi yazarım ama gökay abinin bi yazısı vardı onu bulayım,en iyi bilgiye o sahip çünkü.bi de @Gökay Akpınar abi de böyle bişey yapabilir.yine genc scout da bilgiler vardı galiba hepsi ile ilgili....ordan da bilgi toplar hallederiz.iyi olur:hat:

kendi bildikleirmizi yazarım ama gökay abinin bi yazısı vardı onu bulayım,en iyi bilgiye o sahip çünkü.bi de Gökay Akpınar abi de böyle bişey yapabilir.yine genc scout da bilgiler vardı galiba hepsi ile ilgili....ordan da bilgi toplar hallederiz.iyi olur:hat:
O yoğun herhalde o yüzden senden bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt