Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir ama olmayabilir de çünkü kimse net bu maci kazaniriz diyemiyor kendi takimi icin.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedigimiz 3 gün yasamiyor maalesef. Herkes herkesi yenebiliyor artik bu ligde. FB ve Bjk altımızda diye sürekli geyik yapiyoruz ama Basaksehir 4 puan fark basti simdiden. Emresiz bir basaksehir üstelik. Forvetleri birsey oynamiyor ama atletico gibi tek farkla aliyorlar maclari. avrupada rezil olmayan türk takimi kalmadi bu sene.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

..
Screenshot_20181103-081228.webp

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Wagner'in kariyerinde 15 golü geçtiği sezon yok herhalde, oyun içi katkısı mı çok iyi de Bayern aldı bunu

Geçen sene Feghouli Gomis Mariano ve Denayerle müthiş işler yapıp şampiyon olmuştuk.
Şimdi bu adamlari oynatmayarak daha zor olan şampiyonlar liginde birşeyler yapma ya çalışıyoruz.
Rezillik lan. Kadromuz geçen seneye oranla leş gibi ilk 11 düzeyinde.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao'a verecek paramız yok.

Janssen de son 1 yılın 10 ayını sakat geçirdi. Aman aman da bir futbolcu değil.

Devre arasinda Maicon'u araplara sutlamamiz sart oldu, Belhanda kesin gitmez, Feghouli de bu yasta araplara gitmek istemez tek care Maicon, yoksa forvet transferini unutabiliriz

bizim kanatlarin normal haliyle Wagner 20+ atar ligde

ben halen Modeste umudunu tasiyorum
egoist bir oyuncu olsa da bizim ligde 12-13 arasi arabilir diye düsünüyorum. terimlik ariza bir adam. tabi modeste gercekten kaliteli bir oyuncu, tam ligin forveti.

Modeste ne yapıyor su an
Herhangi bir takimla sözleşmesi var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt