Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yabancı sınırı muhabbeti sıktı artık. Özellikle satılmış kalemler başta Rıdvan olmak üzere sürekli yükleniyorlar.

Bu işe tepki büyük olmalı. Beinsport a paketlerle gözdağı verilmeli.

Tribünler de boş kalsın. Bakalım o zaman ne yapacaklar ? :mad:

Ufak bir hesap yaptım.

Lig Gelirimiz: 30-35 Milyon Euro
Şampiyonlar Ligi: 34 Milyon Euro
Sponsor: 22 Milyon TL (3.5 Milyon Euro)
Kombine: 65 Milyon TL (10.8 Milyon Euro)
Bilet: 30-40 Milyon TL (5-6.5 Milyon Euro)
Store: 120 Milyon TL (20 Milyon Euro)

Toplam: 103-108 Milyon Euro (Euro=6 TL alınmıştır)

Yani 620-650 Milyon TL arası bir gelir var.

CL katılımı alamazsan: 410-440 Milyon TL bandına düşüyor bu.

Bizim kadronun maliyeti maç başılar ve primler ile 48 Milyon Euro civarında (288.000.000 TL). Tabi ki pek çok finansman, konaklama vs giderleri de buna eklenir.

Transferde zarar etmediğin sürece kar elde etmek çok zor değil.

Ligde 60-65 arası puan alsan bile 30 Milyon Euro gelir elde ediyorsun ilk 4 içinde olduğun için zaten.

Felaket olan ise SPONSORLUK GELİRİDİR. En az 8-9 Milyon Euro olmalıydı bu rakam. Yine temlik ile giden stadyum isim hakkı da önemli.

Ana Sponsor: 5 Milyon Euro
Bilyoner: 1.500.000 Euro
Sırt: 1.000.000 Euro
Şort : 500.000
Stadyum: 10 Milyon Euro (Yıllık-Yurt Dışı Firma), Türkiye'den firma o kadar vermez bu kurda tabi.

620b5727bf57997e15d6ce0d9d6d1a13.jpg

şu binnaz şarkısini biz kullansaydik yaw. tribünlerden duymak kulaga hos geliyor. :D:D

Ts da ugurcan ve Novakin sakatliklari agirmis. Oynamiyorlar galiba bize karsi

Taraftar olarak şampiyonluğun uzak bir hayal olduğunu yavaştan kabullenmemiz lazım. Eğer ligi ikinci bitirebilirsek şampiyonlar ligine katılma şansımız hiç az değil. Takımımıza destek olmaya devam edelim.

Eğer yarın Başakşehir kazanırsa puan farkı 8 olacak bu farkı kapatmamiz mümkün değil.

Akhisar sürpriz yapabilir yarın. Beşiktaş deplasmanında çok iyi oynadılar. Çok net pozisyonları atamadılar.

Akhisar sürpriz yapabilir yarın. Beşiktaş deplasmanında çok iyi oynadılar. Çok net pozisyonları atamadılar.

Adamların elinde stoper kalmadı. Yarısı sakat yarısı cezalı, cihat hoca tribünde olacak yok. Ben inanmıyorum Akhisar'ın puan alabileceğine. 15. dakika 0-2 olur bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt