Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Aspor köşeye sayaç koymuş , 3 saat 17 dk 35 saniye var daha transfere 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener böyle masraflı, adeta atılan son kurşun şeklinde kurulan kadroyla da şampiyon olamazsa... vay koçun haline
Bu sene bunlara katlanmak zorundayız diyorsun yani abiDernekler toplantı yapamaz çalışamaz pandemide ki zaten normal görev süresi bitiyor bu sezon erken seçimin manası yok. Zaten ibra desen edilmedi ve onlarca dava var istinafta hatta alt mahkemelerde bunlar da yıllarca bitmez.
Mayıs sonunda şampiyon olursak kurtaracaklar durumu olamazsak zaten gidicilerdi kaybettikleri bir şey yok ezcümle mantıklı bir hareket tarzı. Seyirci yok genel kurul yok hatta aylarca adliyeler bile yoktu. Para ihtiyacı da yapılandırma 10 yıla yayılınca 250 trilyon daha alınarak atlatıldı. Transfer olmamasının sebebi de maaşları zamanında ödeyebilmek.
Telles, Çalık paraları da buna kullanılacak üstat...
Hiçbir halt olmaz.Yine vasat bir adamı 20 milyona satarlar kaynak yaratırlar.
Abi kimse kimseyi zorunlu oynatma maddesiyle kiralamaz kolay kolay. O seviyedeki kulüplerde teknik direktörlük değişimi çok sık olabiliyor. Gelecek hoca o oyuncuyu istemezse sıkıntı büyür.Yunus akgun 2 hafta oldu gideli hala sure alamadi. Zorunlu oynatma seyisiyle kiralamadilarsa da sans bulamaz. Giden gencler gittikleri gibi dönerler. Dogru dusrust şu işi de beceremiyorlar. La siz neye yararsiniz?
Takimlari resmen cöptü , mecburen transfer yaptilar, tabiki cikin fenere yenilen diyen yok ama bir dolaplarin döndü kesin. fatih terim yönetim restlesmesi yüzünden transfer olmadina inanmiyorum, yada adamlar beceriksiz diye transfer yapamadilar gibi gerekcede bana yanlis geliyor. Bu isin icinde birseyler var , birseyler arka planda döndü , bir art niyet oldu kesin.Onlar oynayacaksa diğerleri çekilecekse niye 20 tane adam aldılar
Zaten emir gelmiş şampiyon onlar olacakmış?
Aaah ah hoca da böyle dusunup yapsa keske. Ama yok illa milyonluk eşşekler oynayacak. Ayagina israrla sıkıyor, kendini bitiriyor. Taraftarin en az %80 i laf etmez gencler oynasa. Anca sosyal medyadaki beyinsizler çöpler, onlarida takmicaksin artikAynen renktaş.
Ben bıktım durarak oynanan futboldan, depar atamayan kanattan, şut çekemeyen ve ayakta duramayan forvetten, tonla pas hatası yapan orta sahadan, kafasını yere eğip koşan oyuncudan.
En azından çabalar gençler.
Oğulcan ile Ali Yavuz dönüşümlu oynar.
Altyapıdan da bie kaç oyuncu monte etsek tamamdır.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Evet pandemi çıktığından beri durum böyle aslında gitmeleri mümkün değil o yüzden aleyhlerinde konuştukça sadece Galatasaraya zarar veriyoruz. Fener lobisinin işine geliyor. Yaza kalkar yasaklar görev süresi de biter; aday olsalar bile seçilemezler onlar da bir umut şampiyon olursak diyorlar.Bu sene bunlara katlanmak zorundayız diyorsun yani abi
partey geldi miEvet pandemi çıktığından beri durum böyle aslında gitmeleri mümkün değil o yüzden aleyhlerinde konuştukça sadece Galatasaraya zarar veriyoruz. Fener lobisinin işine geliyor. Yaza kalkar yasaklar görev süresi de biter; aday olsalar bile seçilemezler onlar da bir umut şampiyon olursak diyorlar.
o ne rahmipartey geldi mi
Tekrar seçilebileceklerini düşünüyorlar mı gerçekten? Bu nasıl bi umutEvet pandemi çıktığından beri durum böyle aslında gitmeleri mümkün değil o yüzden aleyhlerinde konuştukça sadece Galatasaraya zarar veriyoruz. Fener lobisinin işine geliyor. Yaza kalkar yasaklar görev süresi de biter; aday olsalar bile seçilemezler onlar da bir umut şampiyon olursak diyorlar.
Bence böyle bir durum mümkün değil. Karşısına rakip çıkarsan her türlü işlerini zorlaştırırsın. Girdilkleri yükümlülüğün karşılığını şampiyon olsalar bile alamazlar.Takimlari resmen cöptü , mecburen transfer yaptilar, tabiki cikin fenere yenilen diyen yok ama bir dolaplarin döndü kesin. fatih terim yönetim restlesmesi yüzünden transfer olmadina inanmiyorum, yada adamlar beceriksiz diye transfer yapamadilar gibi gerekcede bana yanlis geliyor. Bu isin icinde birseyler var , birseyler arka planda döndü , bir art niyet oldu kesin.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi