Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor köşeye sayaç koymuş , 3 saat 17 dk 35 saniye var daha transfere ;)

Taraftarin Floryanin önünde bulusma hakki var mi? Yoksa Corona yüzünden yasak mi öyle birsey?

Dernekler toplantı yapamaz çalışamaz pandemide ki zaten normal görev süresi bitiyor bu sezon erken seçimin manası yok. Zaten ibra desen edilmedi ve onlarca dava var istinafta hatta alt mahkemelerde bunlar da yıllarca bitmez.

Mayıs sonunda şampiyon olursak kurtaracaklar durumu olamazsak zaten gidicilerdi kaybettikleri bir şey yok ezcümle mantıklı bir hareket tarzı. Seyirci yok genel kurul yok hatta aylarca adliyeler bile yoktu. Para ihtiyacı da yapılandırma 10 yıla yayılınca 250 trilyon daha alınarak atlatıldı. Transfer olmamasının sebebi de maaşları zamanında ödeyebilmek.

Telles, Çalık paraları da buna kullanılacak üstat...
Bu sene bunlara katlanmak zorundayız diyorsun yani abi

Yunus akgun 2 hafta oldu gideli hala sure alamadi. Zorunlu oynatma seyisiyle kiralamadilarsa da sans bulamaz. Giden gencler gittikleri gibi dönerler. Dogru dusrust şu işi de beceremiyorlar. La siz neye yararsiniz?

Hiçbir halt olmaz.Yine vasat bir adamı 20 milyona satarlar kaynak yaratırlar.

Mesele sadece ekonomik değil. Daha çok durumu kime, nasıl anlatacaksın meselesi. Sene başlarında orgazm yaratan transfer şovları, sonuç Koç'un 3, fener'in 7. seneyi kupasız kapaması.

Yunus akgun 2 hafta oldu gideli hala sure alamadi. Zorunlu oynatma seyisiyle kiralamadilarsa da sans bulamaz. Giden gencler gittikleri gibi dönerler. Dogru dusrust şu işi de beceremiyorlar. La siz neye yararsiniz?
Abi kimse kimseyi zorunlu oynatma maddesiyle kiralamaz kolay kolay. O seviyedeki kulüplerde teknik direktörlük değişimi çok sık olabiliyor. Gelecek hoca o oyuncuyu istemezse sıkıntı büyür.

Onlar oynayacaksa diğerleri çekilecekse niye 20 tane adam aldılar

Zaten emir gelmiş şampiyon onlar olacakmış?
Takimlari resmen cöptü , mecburen transfer yaptilar, tabiki cikin fenere yenilen diyen yok ama bir dolaplarin döndü kesin. fatih terim yönetim restlesmesi yüzünden transfer olmadina inanmiyorum, yada adamlar beceriksiz diye transfer yapamadilar gibi gerekcede bana yanlis geliyor. Bu isin icinde birseyler var , birseyler arka planda döndü , bir art niyet oldu kesin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen renktaş.

Ben bıktım durarak oynanan futboldan, depar atamayan kanattan, şut çekemeyen ve ayakta duramayan forvetten, tonla pas hatası yapan orta sahadan, kafasını yere eğip koşan oyuncudan.

En azından çabalar gençler.

Oğulcan ile Ali Yavuz dönüşümlu oynar.

Altyapıdan da bie kaç oyuncu monte etsek tamamdır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aaah ah hoca da böyle dusunup yapsa keske. Ama yok illa milyonluk eşşekler oynayacak. Ayagina israrla sıkıyor, kendini bitiriyor. Taraftarin en az %80 i laf etmez gencler oynasa. Anca sosyal medyadaki beyinsizler çöpler, onlarida takmicaksin artik

Bu toplantı da malum partinin olağanüstü toplantısı gibi oldu derdim ama siyaset karıştırma derler diye demiyorum

Bu sene bunlara katlanmak zorundayız diyorsun yani abi
Evet pandemi çıktığından beri durum böyle aslında gitmeleri mümkün değil o yüzden aleyhlerinde konuştukça sadece Galatasaraya zarar veriyoruz. Fener lobisinin işine geliyor. Yaza kalkar yasaklar görev süresi de biter; aday olsalar bile seçilemezler onlar da bir umut şampiyon olursak diyorlar.

Evet pandemi çıktığından beri durum böyle aslında gitmeleri mümkün değil o yüzden aleyhlerinde konuştukça sadece Galatasaraya zarar veriyoruz. Fener lobisinin işine geliyor. Yaza kalkar yasaklar görev süresi de biter; aday olsalar bile seçilemezler onlar da bir umut şampiyon olursak diyorlar.
partey geldi mi

Tekrar seçilebileceklerini düşünüyorlar mı gerçekten? Bu nasıl bi umut

1601920152826.webp

ne degil ustad kim

Ulan .... Telles son günü mü buldun lan gidecek

Takimlari resmen cöptü , mecburen transfer yaptilar, tabiki cikin fenere yenilen diyen yok ama bir dolaplarin döndü kesin. fatih terim yönetim restlesmesi yüzünden transfer olmadina inanmiyorum, yada adamlar beceriksiz diye transfer yapamadilar gibi gerekcede bana yanlis geliyor. Bu isin icinde birseyler var , birseyler arka planda döndü , bir art niyet oldu kesin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence böyle bir durum mümkün değil. Karşısına rakip çıkarsan her türlü işlerini zorlaştırırsın. Girdilkleri yükümlülüğün karşılığını şampiyon olsalar bile alamazlar.

Yönetim seçilemeyeceğini biliyor, içerdeki parasını alma derdinde o yüzden para harcamak istemediler. Zaten genel olarak da transfer konusunda hep beceriksizdiler hep başarısızdılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt