Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi hala kulüpsüz son dklar gelirse şaşırmam

Bizde 15 yabancı var kime lisans çıkmıyor ? Muslera mı ? Ozonfor mu ?

Belli oldu mu bu durum..

Ekli dosyayı görüntüle 97614

gönlümde yatan 11 bu. Ömer ve sekidika da dahil edilebilir ileri 4 lüden birinin yerine
Sporx İlk 11 DA.webp

Muslera dönunce anca ozaman yemeden atarsak kazaniriz moduna geceriz. Şu anda öyle bi sansimiz yok yedigimiz an gecmis olsun

Artık iş transfer boyutunu filan aştı, yönetimin kredisi de zamanı da doldu yanlışları doğrularını geçti. İlk önceliğimiz yönetimin defolup gitmesidir artık ibra edilmez de mi gider Dursun gibi "hain" ilan edilene kadar koltuklarını bırakmazlar mı bilemem ama yönetimin ömrü uzun değil

Hatta Fatih Terim'in bile teknik direktörlük kariyeri konuşulur/tartışılır hale geldi sene sonunda şampiyon Fatih Terim olamaz ise ki bence şampiyonluk adayı bile değiliz Fatih Terim'in bile yolları ayrılması kaçınılmaz

Önce yönetim gider ki bu olay sene sonuna kadar gerçekleşmez sene sonunda yeni yönetim taze kan olarak göreve gelir/Fatih Terim'in durumu değerlendirilir oturur o zaman futbol konuşuruz transfer konuşuruz

Feghouli/Babel/Arda/Falcao/Diagne/Belhanda/Linnes/Donk gibi adamların dünya paraları cebe indirip vasatı bile göremediği takımda futbol konuşmaya gerek yok bu yukarıda saydığım adamlar 19.7 mil.€ "garanti" ücret alıyorlar Galatasaray'dan her sene. 180 milyon ₺ 'yı çöpe atacak lüksümüz yok bir an önce şu yukarıda saydığım adamların hepsiyle yolları ayırmak gerekiyor işin transfer boyutunu geçtim

Yönetimin basın toplantısı felan yapması lazım
Resmi hesaptan bu hususta bildirim bekliyorum

Çok yorgunum psiklojik olarak iyi degilim Gs durumu beni çok etkiliyor etrafimdaki insalari kiriyorum istemeyerek hic iyi degil Bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt