Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Yavuz bir hazırlık maçında dribblingi (Bordeaux olabilir) ve Tarsus'ta Fb maçı performansıyla bu seviyede iş yapabileceğini gösterse de Kerem soru işareti. Ha yine de denemekten bir şey çıkmaz ama beklentim az ondan.
aynen bordeaux maço

Ben keremi hiç izlemedim 90dk. Buradakiler hypeladı diye yazdım Ömeri yazmak lazım oraya.Çocuk 3.ligden geldi zor bizim seviyemize gelmesi .Başakşehir bunu yollayıp kadroda kerim frei i fln tutmus tuhaf yani.

Ejk-7mWXkAYCEf_
internet veya faks kesfedememisler sanırım. gerci borçlarından dolayi internetleri kapanmıştı doğru

negatif enerji yayiyor diye sikayet ettiginiz murhan'in dedigine geldiniz mi simdi...

iste biz bu yönetimin cigerini biliyoruz, transfer yapilmayacagini bir cok kez yazmistim..

vesselam..

Emre Akbaba'nın sakatlığı neydi yemin ediyorum unuttum adam sürekli sakat çünkü. Ne zaman döner belli mi?

Daha istifa etmedimi bu beceriksizler.
Ezikbahcenin önünü acmak icin transfer yapmadilar kesin hainler.

aynen bordeaux maço

Ben keremi hiç izlemedim 90dk. Buradakiler hypeladı diye yazdım Ömeri yazmak lazım oraya.Çocuk 3.ligden geldi zor bizim seviyemize gelmesi .Başakşehir bunu yollayıp kadroda kerim frei i fln tutmus tuhaf yani.

Ben play-off maçlarını biraz izledim hızlı ama çok hızlı değil. Vuruşları iyi. Garry Rodrigues'in 17-18'de Akhisar deplasmanında attığı goldeki plaselerden çok atıyor.

aynen bordeaux maço

Ömer biz de oynayacak bir adam mı sence geçen sezon hasbelkader 10 asist yaptı bu sene özüne döndü kafası koparılmış tavuk gibi top sürüp önünde biri var mı yok mu bakmadan orta açmaya çalışıyor

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftaya Ocak ayinda sunlari aliyoruz diye yalanlar cikmaya baslar

Pandemi artarsa liglere ara verilebilir , muslera lisansı çıkarılmalı idi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt