Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Abdürrahim isimli kurbağa bir daha stada bile girerse gelecek yönetimin basiretine sokayım şimdiden.

Bu adamın tek derdi kendi çıkarıymış, görmüş olduk. Yusuf da sinsinin teki, çıksın vuruş kaç kuruş falan yazsın.
Yusufun tipinden belli ztn sinsi oldugu yaw. Ama apodan hainlik beklemezdim ben. Bildigin sattilar hocayi. Fenerin önünü actilar bariz.

Josef-atiba-dorukhan-ljajic-oguzhan-mensah memiktasimin ortsahasi iyi ama defansi bok gibi🤨

Selçuk , seri , lemina gitti tek etabo geldi , selçuga lisans çıkaralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusufun tipinden belli ztn sinsi oldugu yaw. Ama apodan hainlik beklemezdim ben. Bildigin sattilar hocayi. Fenerin önünü actilar bariz.
Ben beklerim. İlk geldikleri günden beri transferde menajer kucağına oturmaktan başka bir şey yapmadılar.

Galatasayın parası böyle harcanmaz diye laf yapıyordu bir de eski yönetimlerin arkasından.

IMG_0793.webp

Eldeki kadro en iyi böyle değerlendirilir

Babel Emre Akbaba Ali Yavuz ve Kerem ,ileride ceza sahasına yakın oynarsa etkili olur , forvet arkası second striker olarak.( Türkiye kupasında Feghouli oynasın) Keşke Adem i bırakmasaydık o da bu mevkide iş yapardı.

Elimizde 6 numara olmadığı için bence 3 lü stoper oynamalıyız

Yine kanatlarımız kağnı gibi olduğundan beklerimiz 3-5-2 sisteminde ileride kanat gibi oynamalı

Ayrıca Bartuğ, Emin Bayram, Kerem, Ali Yavuz gibi gençlere güvenip en azından nispeten daha zayıf ekiplere karşı ilk 11 oynatmalıyız. Başka çaremizde yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodop çocuğu beni engellemiş lan,hiç bir şey yazmamıştım aykırı falan. herif bildiğin kaçak çıktı 😅Screenshot_20201005-222240_Twitter.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt