Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.126
- 4.198
- 2.248
Sorun net olarak para.Süper form tutmuş takımı üç ay idare edemeyip şampiyonluk potasında iken motive edeceğimize adamlardan indirim istedik üstelik.Hem de gecikmiş taksitleri varken.Oyuncuya karşı yükümlülüklerini yerine getirmez isen oyuncu da mental anlamda kuvvetli değilse saha içinde ve dışında sorumsuz davranışlarda bulunuyor... Aynı süreçte Başakşehir hem ödeme yaptı,hem prim dağıttı üstüne indirim de istemedi.Sonuc şampiyonluk... Eskiden olsa 8 aydır maaş alamayan Türk oyuncuları ile süreci bir şekilde idare edebilirsiniz ancak 14 yabancı olan bir takımda (hele ki çoğu Afrika kökenli ) bunu idaresi mümkün değil...Yani ucuz düşünüp ucuz yöneticilik yapmak yerine vizyon sahibi olup büyük düşünen bir yönetim anlayışı olsaydı geçen yıl da sampiyonduk, şimdi de en büyük adaydik.o adaları oynattiginda tek diagneye alici bulursun. Geri kalanlardan 1 babel denen kekoya gecen senenin aynısını yaparsın oynatmak dersin hazırlanmak için premier lig yapacaktır yine diri olmak isteyecek su an herif ocağa kadar idare edeyim sakatlanma da gideyim sonra yukleyecegim kafasında.
Bunu fırsat bilip bu herifi direkt olarak ocakta bonservisi verelim git olayına ikna etmek lazim.Herif son 3 senede sadece ligin 2.yarıları oynadı.
feghouli bunun derdi ne bilmiyorum trabzon maçından beri saçma isler yapıyor ve bilerek yapıyor. Orta yol bulup araplara uzaması için çabalamak lazim.
Diğeri allaha emanet gideceğini sanmıyorum beckhama twitterden falan yüklenip aklını çelmemiz lazim. Birde bu pandemide Amerika ya falan gitmez bu herif dua edelim aşı falan bulunsun gotumuze saplandı o çok fena. Belki milli takımda son; turnuva için oynanan lazim diye direrirlerse falan belki.