Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskanim geri dön #LastDance
images%20(30).webp

Fatih Altaylı: "Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor." (Spor Saati)

Fatih Altaylı: "Yönetim, Fatih Terim'den randevu alamıyor. Ben de olsam bu yönetime randevu vermem." (Bloomberg TV - Spor Saati)

Ozornwafor bir kaç haftaya 3-5 dakika falan süre almaya başlarsa bilin ki marcao ocakta yolcu

Ben Terimin şampiyon olacağını yüzünden anlarım.

3 sene önce 90da Gençlere yenilmiştik hatırlar mısın? @Alp Memduh Kalyoncu yanımdaydı bu takım şampiyon olacak dedim. Kötü bir mağlubiyetti ve yarıştan kopabilirdik.

Sonraki sezon 8de kapanır 18de lafını küçümsedim ama bu öyle bir şeyki adam orada da farkındaydı, o lafla baskı oluşturdu ha Başak kötü sıçtı ama ümidi tazeydi keza Başak ve Akhisar maçları oynanmadan çektiği videoda herkese geçmiş olsun derken biz o kupaları kazanıcaz dedi.

Sonrasında aç pandemi sonrası Rize maçından önceki toplantıya bak, ümitsizdi, eksiğiz dedi, hazır değiliz dedi hatta maç öncesi yazdım bu iş bitti diye.

Bu sene ise vücut diliyle sürekli olarak olmayacağını gösteriyor. FT bahane üretiyorsa şampiyon olamayacağını biliyordur ve bu işin tek çıkarı yine Ocak ayı olacak, o da farkındaki her sezon Ocağı işaret ediyor. Belki o zaman şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilir.

Lakin geliştirici değiliz, yanlış yapıyoruz. Sene sonunda kadro kurmakta eğer doğru yapılandırma olmazsa daha fazla sorun yaşayacağız.
Abi hoca su an sikintida ama olurda ilk 11 e 2-3 kisiyi kazandırir ve galibiyetler gelirse, yuzu yine ayni hirsa burunebilir.daha erken,dur bakalim.milli ara iyi gelir belki,2 haftasi var dusunmek ve uygulamak icin

Abi hoca su an sikintida ama olurda ilk 11 e 2-3 kisiyi kazandırir ve galibiyetler gelirse, yuzu yine ayni hirsa burunebilir.daha erken,dur bakalim.milli ara iyi gelir belki,2 haftasi var dusunmek ve uygulamak icin
Terimin suratında nefret ve aldatılmaktan başka bir şey görmüyorum. Şampiyonluk yüzü yok.

Bu psikolojiyi kaldırması zor, deliriyor içinde yangın var adamın. 2 mağlubiyet geldiği an çıldıracak, yıkacak önüne geleni.

Bu işler kolay değil, 7/24 takımla çalışıyorsun eksikleri görüyorsun, istediklerin olmuyor, oyıncu alınmıyor, eldekiler istediklerini yapmıyor, yönetim desteği yok, rakipler çığırtkanlık yapıyor, medya bastırıyor ve sen bu ortamda sakin kalamazsın.

Olur da bu baskı Erol Bulut üzerinde oluşursa o da sakin kalamaz. Baskıyı en iyi FT yönetirdi ama şu anki ortam sürdürülebilir değil hele de şampiyonluğu kaybetmiş adam için.

Herkes babele yükleniyor ama babel feghouliden falan daha çok istiyor maçı daha hırslı ama hoca onu kanat oynatmakla hata yapıyor olmuyor kanatta sahte 9 oynamalı
Babel yeterki kasimpasa macindaki gibi mucadele etsin,biz onu destekleriz.2 asistini yediler.biri diagne,biri de yerden ortaladi ama kimse vuramadi.cunku yanlis yerdeydiler

Ben Terimin şampiyon olacağını yüzünden anlarım.

3 sene önce 90da Gençlere yenilmiştik hatırlar mısın? @Alp Memduh Kalyoncu yanımdaydı bu takım şampiyon olacak dedim. Kötü bir mağlubiyetti ve yarıştan kopabilirdik.

Sonraki sezon 8de kapanır 18de lafını küçümsedim ama bu öyle bir şeyki adam orada da farkındaydı, o lafla baskı oluşturdu ha Başak kötü sıçtı ama ümidi tazeydi keza Başak ve Akhisar maçları oynanmadan çektiği videoda herkese geçmiş olsun derken biz o kupaları kazanıcaz dedi.

Sonrasında aç pandemi sonrası Rize maçından önceki toplantıya bak, ümitsizdi, eksiğiz dedi, hazır değiliz dedi hatta maç öncesi yazdım bu iş bitti diye.

Bu sene ise vücut diliyle sürekli olarak olmayacağını gösteriyor. FT bahane üretiyorsa şampiyon olamayacağını biliyordur ve bu işin tek çıkarı yine Ocak ayı olacak, o da farkındaki her sezon Ocağı işaret ediyor. Belki o zaman şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilir.

Lakin geliştirici değiliz, yanlış yapıyoruz. Sene sonunda kadro kurmakta eğer doğru yapılandırma olmazsa daha fazla sorun yaşayacağız.

Bazı cesetler kadro dışı kalmadığı sürece gelecek seneyi kaybecedeğiz diyorum rangers maçından beri. Yani ben anlamıyorum bu hainlikleri görmüyor mu adam bu cesedler idmanda bizim göremediğimiz ne yapıyorlar da hiçbir şey olmamış gibi yine11 oynuyorlar

fener şampiyon olacak ama bu erol terimden çok iyi

koç über başkan emre süper sd olduğu için değil

ligin son yıllardaki akışı yüzünden olacak

bu ligde takım ve oyun olarak iyi son şampiyon bjk idi ilk sezon şampiyonluğunda

ondan sonra biz de başak da tamamen oyuncuların bireysel kaliteleri ile götürdük hele de ikinci yarıları

fener de şimdi sorun çözecek adam çok bir de alternatifliler

yoksa kim takar erolu filan

ama sosa caner filan sadece duran toptan hanene 10-12 puan yazar

Bu psikolojiyi kaldırması zor, deliriyor içinde yangın var adamın. 2 mağlubiyet geldiği an çıldıracak, yıkacak önüne geleni.

Bu işler kolay değil, 7/24 takımla çalışıyorsun eksikleri görüyorsun, istediklerin olmuyor, oyıncu alınmıyor, eldekiler istediklerini yapmıyor, yönetim desteği yok, rakipler çığırtkanlık yapıyor, medya bastırıyor ve sen bu ortamda sakin kalamazsın.

Olur da bu baskı Erol Bulut üzerinde oluşursa o da sakin kalamaz. Baskıyı en iyi FT yönetirdi ama şu anki ortam sürdürülebilir değil hele de şampiyonluğu kaybetmiş adam için.
Bu kadar cikmazda olan bi adama Allah yardim eder elbet,trabzon ve basaksehir hala hazir degil. Bjknin hali ortada. fb sacma sapan puanlar kaybetmeye her an hazir,sansliyiz bu konuda en azindan. Bi sure idare ederiz

Feghouli ve Belhanda kadro dışı bırakılmadan bu takımdan cacık olmaz. Adamlar alenen maç sattılar gözümüzün önünde ocakta defolup gitsin ikisi de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt