Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Herkes babele yükleniyor ama babel feghouliden falan daha çok istiyor maçı daha hırslı ama hoca onu kanat oynatmakla hata yapıyor olmuyor kanatta sahte 9 oynamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi hoca su an sikintida ama olurda ilk 11 e 2-3 kisiyi kazandırir ve galibiyetler gelirse, yuzu yine ayni hirsa burunebilir.daha erken,dur bakalim.milli ara iyi gelir belki,2 haftasi var dusunmek ve uygulamak icinBen Terimin şampiyon olacağını yüzünden anlarım.
3 sene önce 90da Gençlere yenilmiştik hatırlar mısın? @Alp Memduh Kalyoncu yanımdaydı bu takım şampiyon olacak dedim. Kötü bir mağlubiyetti ve yarıştan kopabilirdik.
Sonraki sezon 8de kapanır 18de lafını küçümsedim ama bu öyle bir şeyki adam orada da farkındaydı, o lafla baskı oluşturdu ha Başak kötü sıçtı ama ümidi tazeydi keza Başak ve Akhisar maçları oynanmadan çektiği videoda herkese geçmiş olsun derken biz o kupaları kazanıcaz dedi.
Sonrasında aç pandemi sonrası Rize maçından önceki toplantıya bak, ümitsizdi, eksiğiz dedi, hazır değiliz dedi hatta maç öncesi yazdım bu iş bitti diye.
Bu sene ise vücut diliyle sürekli olarak olmayacağını gösteriyor. FT bahane üretiyorsa şampiyon olamayacağını biliyordur ve bu işin tek çıkarı yine Ocak ayı olacak, o da farkındaki her sezon Ocağı işaret ediyor. Belki o zaman şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilir.
Lakin geliştirici değiliz, yanlış yapıyoruz. Sene sonunda kadro kurmakta eğer doğru yapılandırma olmazsa daha fazla sorun yaşayacağız.
Terimin suratında nefret ve aldatılmaktan başka bir şey görmüyorum. Şampiyonluk yüzü yok.Abi hoca su an sikintida ama olurda ilk 11 e 2-3 kisiyi kazandırir ve galibiyetler gelirse, yuzu yine ayni hirsa burunebilir.daha erken,dur bakalim.milli ara iyi gelir belki,2 haftasi var dusunmek ve uygulamak icin
Bu psikolojiyi kaldırması zor, deliriyor içinde yangın var adamın. 2 mağlubiyet geldiği an çıldıracak, yıkacak önüne geleni.Abi hoca su an sikintida ama olurda ilk 11 e 2-3 kisiyi kazandırir ve galibiyetler gelirse, yuzu yine ayni hirsa burunebilir.daha erken,dur bakalim.milli ara iyi gelir belki,2 haftasi var dusunmek ve uygulamak icin
Babel yeterki kasimpasa macindaki gibi mucadele etsin,biz onu destekleriz.2 asistini yediler.biri diagne,biri de yerden ortaladi ama kimse vuramadi.cunku yanlis yerdeydilerHerkes babele yükleniyor ama babel feghouliden falan daha çok istiyor maçı daha hırslı ama hoca onu kanat oynatmakla hata yapıyor olmuyor kanatta sahte 9 oynamalı
Ben Terimin şampiyon olacağını yüzünden anlarım.
3 sene önce 90da Gençlere yenilmiştik hatırlar mısın? @Alp Memduh Kalyoncu yanımdaydı bu takım şampiyon olacak dedim. Kötü bir mağlubiyetti ve yarıştan kopabilirdik.
Sonraki sezon 8de kapanır 18de lafını küçümsedim ama bu öyle bir şeyki adam orada da farkındaydı, o lafla baskı oluşturdu ha Başak kötü sıçtı ama ümidi tazeydi keza Başak ve Akhisar maçları oynanmadan çektiği videoda herkese geçmiş olsun derken biz o kupaları kazanıcaz dedi.
Sonrasında aç pandemi sonrası Rize maçından önceki toplantıya bak, ümitsizdi, eksiğiz dedi, hazır değiliz dedi hatta maç öncesi yazdım bu iş bitti diye.
Bu sene ise vücut diliyle sürekli olarak olmayacağını gösteriyor. FT bahane üretiyorsa şampiyon olamayacağını biliyordur ve bu işin tek çıkarı yine Ocak ayı olacak, o da farkındaki her sezon Ocağı işaret ediyor. Belki o zaman şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturabilir.
Lakin geliştirici değiliz, yanlış yapıyoruz. Sene sonunda kadro kurmakta eğer doğru yapılandırma olmazsa daha fazla sorun yaşayacağız.
Bu kadar cikmazda olan bi adama Allah yardim eder elbet,trabzon ve basaksehir hala hazir degil. Bjknin hali ortada. fb sacma sapan puanlar kaybetmeye her an hazir,sansliyiz bu konuda en azindan. Bi sure idare ederizBu psikolojiyi kaldırması zor, deliriyor içinde yangın var adamın. 2 mağlubiyet geldiği an çıldıracak, yıkacak önüne geleni.
Bu işler kolay değil, 7/24 takımla çalışıyorsun eksikleri görüyorsun, istediklerin olmuyor, oyıncu alınmıyor, eldekiler istediklerini yapmıyor, yönetim desteği yok, rakipler çığırtkanlık yapıyor, medya bastırıyor ve sen bu ortamda sakin kalamazsın.
Olur da bu baskı Erol Bulut üzerinde oluşursa o da sakin kalamaz. Baskıyı en iyi FT yönetirdi ama şu anki ortam sürdürülebilir değil hele de şampiyonluğu kaybetmiş adam için.
Dursun özbeği özledim
sekidika eski ortasaha oynatırmı acaba hoca
her girdigi maçta asist yapıyordu ilk maç emre kılınç haraketle vurdu (gaziaantep maçı ) diğer maçlardada varBabel yeterki kasimpasa macindaki gibi mucadele etsin,biz onu destekleriz.2 asistini yediler.biri diagne,biri de yerden ortaladi ama kimse vuramadi.cunku yanlis yerdeydiler
bu sene iyi işler yapıyor istenen seviyede olmasada yerine adam olsa yazardım.Belhanda mi? Yaptigi top kayiplarini kazanmak icin orta sahanin felegi sasti
Hiç degilse güldürüyorduDursun özbeği özledim
linneste norveçte oynamış milli takımda bazen bu ve linnes denenebilirBen bunu alindigi gun dedim @Tuna Köse abi de ortsaha oynamalı dedi amaa gulduler forumdkailer